"Experimentoval jsem s psychoaktivními látkami"

Co se může stát pokud někdo využije pomocné látky (drogy) a nepochopí, co je mu ukázáno? A co s tzv. "bad tripem" následně udělat? Máte-li špatnou zkušenost s drogami, můžeme se setkat a my vás zkusíme z tohoto problému dostat ven.

Dobrý den, se zájmem jsem si pročítal Váš pěkně napsaný web. Napadlo mě, že byste mohli být schopni a ochotni osvětlit mi mé zážitky/problémy. Je mi 34 a před dvěma až třemi roky jsem experimentoval s psychoaktivními látkami (lysohlávky). Chtěl jsem více poznat "realitu". První experiment byl "příjemný", svět mi připadal jako plný lásky a připadlo mi, že smyslem života je "prožít šťastný život". Druhý experiment byl ale hrozivý. Dostal jsem se do časové smyčky (fraktálu?). Když prožijete stejnou věc desetkrát, je to sranda, pokud ji ale prožíváte po sté, sranda už to opravdu není. Dále mi připadala moje žena jako výplod mé fantazie nebo přímo já. A taky, že moje myšlenky nejsou moje. Dají se tyto zážitky nějak vysvětlit? Nejhorší na tom ale je, že od té doby mě trápí panická ataka a deprese. V depresi mi připadá, že všichni lidé jsou já a že jsem vlastně zoufale osamělý a hraji si sám pro sebe divadlo zvané život. Vím, že to zní nesmyslně, ale cítím se tak a není to vůbec příjemné. Myslím, že by mi stačilo pochopit, že tomu tak není a deprese by byly fuč. Měl byste pro mě nějakou radu nebo vysvětlení? Za pomoc bych Vám byl moc vděčný. Děkuji S pozdravem

Krásný den,

dle vašeho popisu jste doopravdy získal obrovské poznání, to, o co jste ve své podstatě žádal. Ukázala se vám část reality mimo hmotu. Jistě že braní podobných látek nepodporujeme, ale dokážeme uklidnit stav poté. Poprvé vám byl ukázán jeden střípeček, který jste pochopil, a tudíž byl zážitek doopravdy příjemný.

Rovněž druhá, přestože pro vás nepříjemná, zkušenost je velmi obohacující, i když chápu, že to tak momentálně vnímat nemusíte. Jen pro vás poznání bylo příliš silné a neuchopitelné, tak jste ho začal prožívat jako tzv. "bad trip". V tomto ohledu je využívání pomocných látek k získání poznání právě velmi riskantní. K témuž poznání lze dojít skrze hluboké terapie a meditace, ale zde lze z opravdu nepochopených situací odejít, celé to analyzovat a pak se znovu a znovu vracet a poznávat po kousíčkách. Kdežto pomocné látky v poznání násilně drží po několik hodin a není možnost odejít. Proto například u různých kmenů, jsou tyto chvíle posvátné a je u nich průvodce v podobě šamana, který pomáhá vše pochopit a uklidnit.

Máte obrovskou výhodu - poznání jste si ponechal i do běžného života (momentálně to vnímáte jako panické ataky). Vy jste to poznání nezahodil, ale ponechal si ho. Proto nyní máte jen jediný úkol - pochopit, co se zde odehrává, kdo jste vy a co je okolní svět.

Můžeme vás tímto vším osobně provést v hluboké terapii, kde vše reálně prožijeme, pochopíme, a tím narovnáme realitu. Pokud budete chtít, můžeme vám pomoci se tohoto poznání zcela zbavit, ale byla by to velká škoda, takovýto dar zahodit. Dle nás je mnohem užitečnější pochopit a aktivně využívat.

A rozhodně nejlepší cesta je ke všem těmto poznáním dojít skrze meditaci. Je to cesta legální a bezpečná.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Tvá cesta k úspěšnému 
- materiálnímu životu
- harmonickým vztahům
- hlubokým duchovním prožitkům

Vstup do Astrální akademie

Astrální cestování

Poznej život nezávislý na hmotném těle

Chci astrálně cestovat