Má konzumace masa vliv na meditaci?

V dnešní společnosti je kladen velký důraz na to, co konzumujeme. Každý den se setkáváme s články o dietách, detoxikacích, velkochovech. Jsme nuceni o své stravě přemýšlet, ať je to z etického či zdravotního hlediska. Dnes opomeneme vliv stravy na naše tělo a dopad na planetu Zemi a zaměříme se čistě a jen na otázky týkající se duchovního rozvoje - meditace, mentální cestování a astrální cestování.

 Meditace

Pakliže je vaším záměrem meditace pozorovat myšlenky, zklidnit mysl, či ji zcela vyprázdnit, tak konzumace masa vám v tom nikterak nebrání. Můžete jíst maso i několikrát denně a stejně se vám večer podaří mysl zcela uklidnit. Tedy zde padá mýtus, že meditace je přístupná pouze vegetariánům, či veganům. Jestli jste se doposud ovládání své mysli zcela vyhýbali, zde máte jednoduchý návod. Vyzkoušejte a uvidíte, jak se změní kvalita vaše života - dejte nám pak vědět. :)

Mentální cestování

Ve chvíli, kdy již zcela ovládáte svou mysl, můžete se pustit do mentálního cestování. Zde máme několik úrovní, které musíme v souvislosti s konzumací masa, rozlišit:

  1. regresní terapie: Jedna ze základních forem mentálního cestování - konzumace masa nijak schopnost ani průběh neovlivňuje. Více o regresní terapii ZDE

  2. napojování na ostatní vědomí: Zde můžete například zjistit zdravotní problémy žijících osob, kontaktovat zemřelé, komunikovat s bytostnými či jinými entitami. Ani v těchto případech vám maso tuto dovednost nikterak neovlivní.

  3. návštěvy vyšších sfér: Jestli už vám nestačí pohyb v nižších sférách a chcete navštívit vyšší a zjišťovat, co je za Nicotou, Univerzem a dále, tak zde už musíme doporučit po nějakou dobu maso vynechat. Čím výše se budete chtít dostat, tím více bude potřeba stravu dočasně omezit (i o další živočišné produkty). Nemůžeme z vlastní praxe říci, že na půstu bychom se dostali dále než na odlehčené veganské stravě (bez lepku a cukru). Cestování bylo na půstu jednodušší, ale dostali jsme se již stejně daleko.

Návod na mentální cestování

 

Astrální cestování

U astrálního cestování je konzumace masa velmi individuální záležitostí. Někomu se daří astrálně cestovat, i když maso jí. Někdo cestuje i zcela samovolně během dne, aniž by se o to více snažil. Pakliže se ale již nějakou dobu snažíte (například dle našeho návodu) a úspěchy se nedostavují, doporučujeme maso zcela vynechat a uvidíte, že po přibližně dvou týdnech ucítíte výrazné změny.

Jak vypadá astrální cestování s naší pomocí?  
Maso nás pevně drží v těle / pojí nás s tímto hmotným světem / snižuje nám vibrace - každý si to jistě nazve dle svého slovníčku.

Což je i v určitém ohledu jeho obrovská výhoda. Má-li někdo problém se po astrálním či mentálním cestování zcela usadit v těle a plně vnímat tento hmotný svět (což se vám nestane dokud nevycestujete z těla více než 200x ), tak maso pomůže navrátit toto ztracené spojení. Tedy... určete si svůj cíl v duchovní cestě a tomu uzpůsobte svou stravu.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Tvá cesta k úspěšnému 
- materiálnímu životu
- harmonickým vztahům
- hlubokým duchovním prožitkům

Vstup do Astrální akademie

Astrální cestování

Poznej život nezávislý na hmotném těle

Chci astrálně cestovat