Sidris rodina: Světelný tunel smrti

Přichází nám doopravdy mnoho mailů, ve kterých se ptáte na tolik úžasných věcí, že je úplná škoda, nechávat si vše jen pro sebe. Jste tolik inspirující! Děkujeme vám za všechny podměty, které od vás dostáváme. Pojďme se společně podívat na několik otázek o životě po smrti, které poslala Adélka.

Hodně se zajímám o astrální cestování a zajímalo by mě, jestli když vystoupíte z těla, můžete vidět i různé chyby v těle (nemoci, nebo i třeba začínající chřipku a tak pod.). Nebo...máte schopnost "vidět" i jen tak?

Vidět nemoci v těle lze mnoha různými způsoby, ale astrální cestování k tomu není nejvhodnější. :) Naopak velmi vhodné je pro tyto účely mentální cestování (cestování našim vědomím), kdy se svým duchem zcela ponoříte do dané osoby a přesně v tu chvíli víte, kde ji co bolí, na co myslí a jaké má starosti.

Jestliže chcete zůstat v hmotném světě a nikam necestovat, pak doporučuji naučit se vidět auru. Ze začátku budete vidět pouze životní energii, možná základní barvu aury, ale praxí uvidíte již auru jednotlivých částí těla. Potom už je velmi jednoduché povšimnout si veškerých anomálií v barvě aury. Nicméně oproti mentálnímu cestování je to pouze orientační záležitost.

Pokud se například podíváte na auru a uvidíte anomálii na lokti, tak v tu chvíli nevíte, zda se jedná o nemoc šlach či kloubu. Pakliže ale dotyčnou osobu navštívíte mentálně, tak se dozvíte, že trpí chronickým zánětem šlach, protože loket nadměrně zatěžoval v práci při zvedání těžkých autodílů. :)

Návod na vidění aury.

Návod na mentální cestování

Také mě zajímá, zdali když člověk zemře, ocitne se tedy v astrálním světě, kde pak čeká na světlo?

Ano, přesně tak :). Pakliže vystoupíme z hmotného těla, které zemřelo a nemůžeme se tedy do něj navrátit, ocitáme se na nějakou dobu v posmrtných sférách astrálního světa. Zde každá duše (astrální tělo) stráví jinak dlouhou dobu. Někdo se zde zdrží pár týdnů, či měsíců. Jiní po dobu několika let a ti "nejpaličatější" i několik desítek let. Vlastně ono čekání na světlo je doba, kdy si člověk uvědomí, že již v hmotném světě nic nemůže tvořit, natož se do něj vrátit. Jakmile se odpoutá od všech potřeb a chtíčů, odchází do světla.

A když zemřelý půjde za tím světlem, co potom?

Jakmile zemřelý odchází do světla, zbavuje se svého astrálního těla. Tedy všeho, co ho vymezovalo. Dokud zůstával v posmrtných sférách, tak měl stále své charisma a pořád se vnímal naprosto totožně jako ve hmotném světě.

"Jsem Lukáš, je mi 47 let a vážně miluji závodní auta, rychlost a adrenalin. Vždycky mě naprosto vytočilo, když jsem se díval na závody a žena na mě začala mluvit. Ani tu chvilku klidu mi nenechala..." Asi se chápeme, že? :)

Pakliže se tohoto "zmatku" vzdáme a odejdeme do světla, zůstane nám mentální tělo (duch, vědomí). Cítíme štěstí... lásku... klid... Je to nádherný pocit.

Zároveň zní posmrtný život dobře, ale i docela strašidelně. :D Myslím tím, že jestli jsem to dobře pochopila, tak potom člověk ztrácí pocity, které měl jako člověk, že cítí jen klid. A to je znepokojivé, cítit "jen" klid. Nedokážu si to představit.

Ono je to pro nás nepředstavitelné do té doby, než to zažijeme. Ten klid, štěstí a láska jsou tak intenzivní a čisté pocity, že doopravdy nic jiného nechcete.

Naštěstí mentální cestování je velice snadné a může se ho naučit každý. Jakmile si tuto schopnost osvojíme, tak můžeme zažít tento stav a pak pochopíme, že vážně na tom není nic strašidelného. Naopak... je to velmi osvobozující pocit.

Návod na mentální cestování naleznete: ZDE

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Tvá cesta k úspěšnému 
- materiálnímu životu
- harmonickým vztahům
- hlubokým duchovním prožitkům

Vstup do Astrální akademie

Astrální cestování

Poznej život nezávislý na hmotném těle

Chci astrálně cestovat