Bezpečnost astrálního cestování

“Prý je astrální cestování pro tělo celkově tak moc náročné, že to může o trošku zkrátit život. Dělat to často prý není zdravé. Tomáš”

Astrální Cestování

Ve chvíli, kdy astrálně cestuješ, tak tvé fyzické tělo leží na posteli a odpočívá. Je ve stejném stavu, jako když spí. 

Při reálném astrálním cestování musí astrální cestovatel velmi dobře ovládat svou mysli a vůli, aby se dokázal pohybovat mimo své hmotné tělo. Ve chvíli, kdy již nemá dostatek síly pro udržení koncentrace, hmotné tělo ho zcela přirozeně stáhne k sobě. 

Navrácení se do těla se děje snadno a většinou samovolně až nechtěně (právě díky neovládnuté mysli). Ve chvíli, kdy se zaraduješ, že se ti povedlo astrálně vystoupit, tak se ani nenaděješ a hned si zpět v těle. :) Proto zde je návod na dokonalé ovládnutí vlastní mysli, bez toho v astrálních sférách moc dlouho nevydržíš. 

Tip: Pakliže toto zvládneš, pokračuj na další krok, který ti posílí Vědomí a ty si tak budeš mnohem lépe pamatovat veškeré detaily ze svých astrálních cest. 

Tedy tvé tělo spí a ty se do něj běžně navrátíš. Žádná únava, ale úžasné poznání! Naopak jsi Silou přeplněn. Vnímáš totiž opravdové naplnění a je to úžasný  pocit!

Cestování duchem

A pak tu máme mentální cestování, které praktikujeme velmi často, neboť není tak náročné na samotný akt vystoupení z hmotného těla. Zanecháváš odpočívat své hmotné i astrální tělo a putuješ svým duchem, který není závislý na okolní Síle a právě proto při návratu do těla cítíš jen klid a pohodu. Žádný extatický stav, ale blaho. 

Při samotném mentálním cestování již necítíš tělo a jen existuje NIC, nebo LÁSKA. Mentální cestování, které využívám já,  je ještě menší zátěží, neboť stále cítím své tělo a pouze přemisťuji své vědomí, jakožto svého ducha, který ale stále vnímá své tělo, nebo alespoň své okolí.

Mentální únavu známe všichni

Vzpomeň si na takový ten pocit, když se s někým pohádáš a následné dny jsi zcela unaven a bez Síly. Někdo může dokonce i onemocnět. Stejné je to i při astrálním cestování ve chvíli, kdy již přes něco přejdeme. Ale stejně jako můžeme zastavit hádku s partnerem, můžeme cestovat pouze tam, kde se cítíme dobře a bezpečně, plní Síly. Je to naše vědomá volba, v jakých sférách se budeme pohybovat. Právě proto vždy při našich kurzech dáváme jasně najevo, aby si účastníci své astrální cestování užívali až s dětskou radostí a pohodou.  

Zamyšlení: Víš, já se miluji a kdyby to bylo nebezpečné, tak bych to nedělal. Popravdě nebezpečné je být elektrikářem, nebo jezdit autobusem, ale astrální cestování je zcela přirozená schopnost každého člověka.

 
Cestujeme od mládí a stále žijeme :)

Samotný akt vystoupení může být poněkud složitější, než se “to správně uděje”. Ale návrat do těla se odehrává naopak okamžitě, kdy stačí pouze pomyslet a jsme v hmotném těle. 

Pokud by se cokoli dělo, vždy pomůže vytvoření vlastní bezpečné sféry. Pakliže se nechceš zdlouhavě usazovat do hmotného těla (byť to velmi doporučujeme, protože tak tělo získá jistotu, že je s ním zacházeno s úctou), můžeš mít u sebe skleničku se studenou vodou, která tě takřka okamžitě vtáhne do hmotného těla. 

Vše chce skutečně pouze cvik a pak je to stejné, jako když jde člověk na procházku...

Začni astrálně cestovat, je to úžasné!

Ty to zvládneš, je to zcela přirozené a tuto schopnost máš v sobě. 

 

Jsme astrální cestovatelé a prošli jsme si mnoha nesnázemi. Díky tomu víme, co přesně a v jakých chvílích budeš prožívat. Jaké by to pak bylo, kdybys měl možnost se s námi více poznat? Můžeš se připravit na astrální cestování skrze naše osobní zkušenosti. Nejen teoreticky, ale především prakticky. S námi to zvládneš! Můžeš zažít zcela bezpečně na online kurzu Astrální Cestování.
 

Přidej se a zažij něco úžasného a slovy nepopsatelného. Něco, co se musí prožít na vlastní kůži.   
Konec slov, nyní pojď na praxi: Online kurz Astrální Cestování  

 

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Tvá cesta k úspěšnému 
- materiálnímu životu
- harmonickým vztahům
- hlubokým duchovním prožitkům

Vstup do Astrální akademie

Astrální cestování

Poznej život nezávislý na hmotném těle

Chci astrálně cestovat

WEBINÁŘ O ASTRÁLNÍM CESTOVÁNÍ

Ať vás o astrálním cestování zajímá cokoli - my vám vše zodpovíme jako Astrální cestovatelé. Veškeré obavy tak odpadnou a vy budete moci začít objevovat krásy nehmotného světa.

ZDARMA

Audio meditace pro poznání

Realita je odrazem našich vlastních myšlenek…
Právě proto je v našem nejvyšším zájmu prožívat jen ty nejlepší myšlenky, ale to není vždy tak snadné.

Více o audio meditacích