Mé nechtěné začátky astrálního cestování

Sedím v posteli opřená o zeď a čtu knížku. Najednou se mi začne motat hlava a vidím, jak mi začínají svítit dlaně. Fascinovaně zvedám své dlaně blíže k obličeji a prozkoumávám jejich záři. Hlava se motá více a více, světlo se rozrůstá a najednou se na sebe dívám z druhého konce pokojíčka. 

Jak tohle pochopit? 

Psal se rok 2003 a mě bylo 15 let. Vyrůstala jsem v naprosto ateistické a materialistické rodině. Na co si člověk nemohl sáhnout, to neexistovalo. O víře, smrti, nehmotných věcech se u nás v rodině nikdy nemluvilo. Co si budeme povídat, toto téma ani není na seznamu běžných rozhovorů na veřejnosti, a tak se stalo, že pro mě existoval skutečně pouze hmotný svět a věřila jsem v realitu, kterou vidím kolem sebe a o ničem jiném jsem neměla ani ponětí. 

Proto si asi dovedeš představit, jak se mnou zámaval zážitek, kterým jsem začala tento článek. Dívala jsem se na své hmotné tělo sedící na posteli a svět kolem sebe jsem vnímala velmi reálně. Byl to asi takový zážitek, jako kdybych tě teď vzala a během jedné vteřiny tě nečekaně teleportovala třeba na severní pól a za pár vteřin bys byl opět v těle. Nešlo to zpochybnit. Prožila jsem něco velmi neobvyklého.

Strach

První mou reakcí byl šok, který se během pár minut proměnil ve strach. Po dlouhých myšlenkových úvahách mi přišlo jediné rozumné vysvětlení, že mám nejspíš nějakou vážnou nemoc (ať psychickou, nebo třeba nádor na mozku), měla jsem tak ohromný strach, že jsem se ani nepodívala na internet, aby se mi nepotvrdili mé teorie. Nikomu jsem o svých zážitcích neřekla a snažila se na ně co nejrychleji zapomenout.

Proto prosím veřejně mluvme o astrálním cestování - aby všichni lidé o něm aspoň někdy v životě zaslechli a neměli následně tak velké obavy.

Zážitky pokračovaly

Zapomenout se bohužel nedalo na dlouhou dobu, jelikož samovolné astrální cestování mě potkalo ještě několikrát a za velmi neobvyklých situací. Jednou jsem seděla na vyučování klasicky v lavici a opět se dostavila známá závrať. Najednou jsem se ocitla v kabinetu učitelů, kde jsem viděla naši učitelku dějepisu, jak nám připravuje test na další hodinu. Jaký byl můj šok, když skutečně následující učitelka přišla s neohlášeným testem z dějepisu. Já jsem získala první reálný důkaz, že to, co prožívám, není pouze výplod fantazie či halucinace, ale má to reálný přesah až do hmotného světa. 

Vyhrocení

Možná si teď říkáš, že tímto zážitekem jsem se mohla již trochu uklidnit a začít si zjišťovat infromace. Bohužel tomu tak nebylo a můj strach se stupňoval a poslední hřebíček tomu dal následující zážitek:

Seděla jsem na toaeletě a začala jsem kolem sebe cítit hutnou sílu, jako kdybych se najednou ocitla ve vodě. Začala jsem panikařit a zaměřila jsem svůj zrak na klíč ve dveřich, který byl kousek od mých očí... když v tom najednou se klíč začal sám od sebe otáčet, až jsem uslyšela cvaknutí zámku, jak se dveře zamkly. 

Okamžitě jsem vyjekla, vyskočila, odemkla a utíkala jsem ven, kde jsem se dobré 3 hodiny procházela. 

Odmítnutí

Nastal u mě zlom. Všechny zážitky byly tak obrovsky silné, že jsem sama sebe přesvědčila o tom, že to není realita a nic takového se dít nemůže. Spustila se taková záchranná pojistka, která zajistila, že jsem neskončila na psychiatrické léčebně a začala jsem žít opět normální život a vešekeré "nadpřirozené" události se mi přestaly dít. Řekla jsem velmi rázné: "Ne." 

O 10 let později

se přes spousty synchronicit a nečekaných událostí dostávám do bytu Sidrise (toto samo o sobě je velmi dlouhý a zajímavý příběh), kde si dáváme společnou obyčejnou meditaci. Prožívám pád do černoty, motání hlavy a přichází na mě známá panika. Vybavují se mi vzpomínky z dospívání. Vše vyprávím Sidrisovi a ten mě zasvěcuje do pojmu "astrální cestování" a puzzle do sebe začínají zapadat a tvořit celkový obraz mého života. 

Nyní

za pár měsíců se mi podařilo vědomě ovládnout astrální cestování, mentální cestování a propojil se mi hmotný a nehmotný svět. Za několik let jsem zjistlila, že ve chvíli, kdy mám skutečný strach, tak mám v sobě tak obrovskou sílu, že dokáže prasknout skleněná konvice. Tedy jsem pochopila, že klíčem jsem otočila tenkrát já svou silou a ne žádná nebezpečná bytost. 

Baví mě veškeré nehmotné prožitky a miluji zjišťovat, jak ještě lépe ovládnout svou vlastní Sílu a tvořit s ní vědomě svůj svět. Svět ve kterém společně se Sidrisem odhalujeme veřejnosti fenomén astrálního cestování a tvoříme komunitu Vládců Síly v Astrální akademii. Miluji život zde na Zemi. <3

Terí Sidris

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Tvá cesta k úspěšnému 
- materiálnímu životu
- harmonickým vztahům
- hlubokým duchovním prožitkům

Vstup do Astrální akademie

Astrální cestování

Poznej život nezávislý na hmotném těle

Chci astrálně cestovat

WEBINÁŘ O ASTRÁLNÍM CESTOVÁNÍ

Ať vás o astrálním cestování zajímá cokoli - my vám vše zodpovíme jako Astrální cestovatelé. Veškeré obavy tak odpadnou a vy budete moci začít objevovat krásy nehmotného světa.

ZDARMA