Život po smrti existuje - důkaz

Důkaz o životě po smrti

Není žádným tajemstvím, že naše vědomí existuje i poté, co opustí své fyzické tělo. Bezpočet lidí po celém světě zažili opuštění svého těla a opětovné navrácení v plné paměti.

Všichni prožívají stejné, nebo velmi podobné zážitky. Toto není nijak přehnané!

Tým vědců z univerzity v Southampton ve Velké Británii vedl rozhovory s 330 lidmi, kteří přežili zástavu srdce a zjistili, že 40% z nich si uvědomovalo období, kdy byli prohlášeni za klinicky mrtvé.

Podle deníku The National Post jeden muž v tomto stavu sledoval zdravotnický personál oživující jeho tělo, on sám byl ale v rohu místnosti a byl schopen celou situaci detailně popsat, včetně zvuku přístrojů, které obklopovaly jeho „mrtvé“ tělo. Vzkříšen byl po třech minutách a vše si pamatoval.

Podobný stav zažila i Kelli, která po opuštění svého těla cítila lehkost a po návratu jí zůstaly všechny vědomosti. Celý zážitek byl součástí jejího vědomí, nic nebylo oddělené. Viděla svůj dům, své tělo a jejího manžela stojící nad ní.

Nebyla rozrušená, jen vnímala jak se její tělo vznášelo do víru, který začal jako malá tečka, až expandovala do energetického portálu. Zde jí vítali bytosti světla. Kelli ale vnitřně věděla, že ještě nenadešel její čas a v tu chvíli klesla zpátky do jejího těla. I tento pocit zažívá mnoho lidí!

Tento osvícený stav si lidé přejí zažít znovu, ale již samotné vlastní zkušenosti jsou velmi silné.

Lidé po vystoupení z těla vnímají svět jakoby stále svýma očima. Vnímání je zaměřené na teď. V tomto světě ale neexistuje čas v našem trojrozměrném pojetí. Nacházejí se zde nekonečné možnosti a neuvěřitelně cenné zážitky, které leží přímo před naší dimenzí.

    Volně přeloženo z TheSpiritScience

 

Čím více se budeme snažit tento svět pochopit a zažít, tím snazší bude i náš přechod do další sféry bytí. Výstupy z těla znali již staří Egypťané i lidé z Dálného východu, kteří nám zanechali velké množství možných úspěšných postupů.

A my jsme získali jeden z nejúčinnějších, který vkládáme do článku: Návod na Astrální cestování.

A budeme tě dále zásobit články nejen s našimi zkušenostmi a příběhy, ale i s příběhy našich nejbližších přátel - astrálních cestovatelů. Je nás již stovky. Přidáš se k nám a sám na sobě poznáš svět za hmotou?

 

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Tvá cesta k úspěšnému 
- materiálnímu životu
- harmonickým vztahům
- hlubokým duchovním prožitkům

Vstup do Astrální akademie

Astrální cestování

Poznej život nezávislý na hmotném těle

Chci astrálně cestovat

WEBINÁŘ O ASTRÁLNÍM CESTOVÁNÍ

Ať vás o astrálním cestování zajímá cokoli - my vám vše zodpovíme jako Astrální cestovatelé. Veškeré obavy tak odpadnou a vy budete moci začít objevovat krásy nehmotného světa.

ZDARMA