Končím se všemi závislostmi!

Čokoláda se rozpouští na jazyku a přichází příjemný pocit slasti. Již jen vůně kávy probudí všechny smysli a tabák naopak uvolní mysli i tělo do stavu relaxace. Sociální sítě nám dávají pocit vlastní identity a rozhodně bychom nedokázali žít bez nejnovějších informací ze všech medií. 

Užijme si svět se vší parádou a veškerými možnostmi!

Žijeme v dokonalém evropském světě a díky tomu si můžeme dopřávat mnoho zážitků, chutí, vjemů. Jen si vše dokonale užij - je to správně! Tento svět má pro nás mnoho radostí a díky tomu nás život baví. Co ale, když se naše smysli poblázní a chtějí stále více? I toto je v pořádku, jen pamatuj na jedno pravidlo...

Stále buď sám sebou

Při požitkářství je důležité, abychom to byli stále my. To uvnitř hmotného těla, co myslí a vnímá, co se svobodně rozhoduje. Naše Vědomí, které je nezávislé na hmotě samotné. Jsme ponořeni do ohromného moře myšlenek, které nás nejen obklopují, ale doslova nás "napadají". Ve chvíli, kdy se příliš soustředíme na jednu myšlenku, přestáváme být sami sebou a stáváme se nástrojem dané myšlenky. 

Nebuďme jen zabavováni

Celý den se například můžeme těšit na večerní skleničku vína a večer zjistíme, že celý den nám protekl skrze prsty a vybavujeme si pouze těšení a myšlenky na víno, nervozitu spojenou s nedočkavostí apod. Tedy celý den jsme měli mysl plnou přání, místo toho, abychom žili vědomí život. Celý den jsme tak byli vínem, čokoládou, nebo tabákem. A takto se to u mnohých z nás může opakovat den za dnem. 

Avšak pro náš niterní rozvoj není důležité množství nových zážitků, ale jakým způsobem přijímáme život sám o sobě. Právě proto můžeme být celý život u vody a tím… být šťastní. Stejně tak i třeba jen vychutnávat čokoládu…  Vždy je důležité, abychom to dělali my, naši niterné já a aby to prospívalo tělu, neboť bez něj si tu dlouho nikdo neužije. Také je se potřeba ptát, zda tím neomezujeme někoho jiného, proti jeho vůli.

Jak myšlenka převezme naši vůli

Nejsilnější myšlenka přichází k nám a stále získává více naší pozornosti a Síly. Dokud jsme silnější my, využíváme myšlenku jako nástroj k realizaci našeho života. Ve chvíli, kdy myšlence poskytneme větší množství Síly, přebírá kontrolu ona nad námi a my se tak stáváme její loutkou, skrze kterou se ona myšlenka realizuje. Například nutkavá myšlenka na tabák - díky tomu, že nás ovládne se prodá více tabáku, více lidem (pasivně) přijde tabák do života a tím se dostává do podvědomí. 

Převezměme vůli my!

Jaké by to bylo ovládat zcela svou mysl a tím se zbavit závislostí. Začít můžeme okamžitě, třeba právě teď. Nic to nestojí, návod dáváme k dispozici zde 

Dokážeš si věnovat 10 minut ráno a 10 minut večer a vydržíš alespoň 30 dní? Pak se těš na zcela nový život, který máš pod kontrolu ty a né tvé myšlenky.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Tvá cesta k úspěšnému 
- materiálnímu životu
- harmonickým vztahům
- hlubokým duchovním prožitkům

Vstup do Astrální akademie

Astrální cestování

Poznej život nezávislý na hmotném těle

Chci astrálně cestovat