Překonala jsem strach a vystoupila jsem

Monika je úžasná mladá energická slečna, se kterou byla radost se seznámit a objevovat skryté zákoutí našeho života v podobě astrálního cestování. Děkujeme za krásně sepsaný životní příběh:

K tématu astrálního cestování jsem v podstatě přišla jako slepá k houslím. Vždy mě ale zajímalo duchovno, mystično, nevysvětlitelné jevy, zkrátka "něco mezi nebem a zemí". A tak se přihodilo, že se v mém životě objevil člověk - byla to moje spolubydlící, která je zároveň i nositelka stejného příjmení jako já - což rozhodně nemůže být náhoda - a tento človíček nechal zaklíčit semínko zvědavosti, jelikož na toto téma společně proběhly dlouhé a velice zajímavé diskuze.

Díky tomu jsem se i já začala aktivně zajímat o astrální cestování jako takové a měla obrovskou chuť ho zažít, jenže měla jsem před ním respekt a raději si dávala na čas. Zanedlouho se ale začaly dít zvláštní projevy při spánku (respektive při probouzení), jako neuvěřitelné hučení v uších, pocit, že je někdo v místnosti, spánková paralýza, uvědomění, že moje tělo spí, ale mysl je již vzhůru, vídala jsem zvláštní obrazy, jako by se otevíraly dveře do nějaké jiné dimenze... vždy jsem se příšerně vylekala a okamžitě poručila tělu, aby se probudilo, protože v té době už jsem cítila, že moje astrální tělo se chystá vystoupit. Jelikož to byl pocit neznámý, v lidské přirozenosti je vždy vše neznámé skrečovat - stejně jako jsem to vždy udělala já.

Vše se zlomilo při setkání s Jindřichem a Terkou, se kterými se mi poprvé podařilo vystoupit. Je to pocit, který se musí zažít, velice obtížně se dá popsat. Já třeba měla za to, že se astrální tělo bude podobat tomu mému reálnému, ale při výstupu jsem např. necítila ruce, měla jsem pocit, že je nemám, a nedokázala jsem se pohnout - jako bych zapomněla, jak se to dělá.

Ale abych nepředbíhala ... po důkladném uvolnění za pomoci Jindřicha jsem byla naprosto klidná, uvolněná a již jsem měla nacítěného svého astrálního dvojníka a díky Terí Sidris jsem jasně cítila, jak mi pomáhá "vytáhnout" z těla svého tzv. astrálníka. A pak se to najednou stalo ... ocitla jsem se v černé nicotě ... uběhlo pár vteřin, a protože již byla pokročilá pozdní hodina a já byla už hodně unavená, neudržela jsem se mimo tělo dlouho a následoval prudký náraz zpět do těla, kdy mě až fyzicky bolela hruď, jak astrální dvojník dopadl.

Bylo to vše nové a nepoznané a poté, jakmile už jsem byla doma a vše vstřebávala, jsem zjistila, že se mi otevřely další dveře, a to v podobě lucidního snění, které jsem se naučila. Umím již díky Sidrisovi a Terí vypozorovat dobu, kdy fyzické tělo ještě spí, zatímco moje mysl už je bdělá a dokáže snít vědomě - dokonce jsem vstoupila do snu svému příteli. Ten na mě promlouval, já slyšela jeho hlas a po probuzení jsem mu své zážitky vyprávěla a on mi potvrdil, že prý měl sen, kde jsem se mu zjevila a promlouval na mě přesně to, co jsem slyšela i já.

Tohle se musí opravdu zažít a já všem přeji, aby tyto zážitky také mohli okusit - protože to je to, co tento život činí neobyčejným a kouzelným ..."

Zažijte astrální cestování i vy na online kurzu Astrální Cestování.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Tvá cesta k úspěšnému 
- materiálnímu životu
- harmonickým vztahům
- hlubokým duchovním prožitkům

Vstup do Astrální akademie

Astrální cestování

Poznej život nezávislý na hmotném těle

Chci astrálně cestovat

WEBINÁŘ O ASTRÁLNÍM CESTOVÁNÍ

Ať vás o astrálním cestování zajímá cokoli - my vám vše zodpovíme jako Astrální cestovatelé. Veškeré obavy tak odpadnou a vy budete moci začít objevovat krásy nehmotného světa.

ZDARMA