Takto jsem prvně vystoupila

První astrální opuštění hmotného těla je pro každého nepopsatelně silný zážitek. Proto jsme velmi vděčni za to, že s námi sdílíte své prožitky a můžeme tento jedinečný zážitek popisovat z mnoha úhlů pohledu. Dnes příběh astrální cestovatelky Voupo, která jde s námi v Astrální akademii.

Začíná to silným prožitkem

Motá se mi hlava. Motání bych přirovnala k několika jízdám na centrifuze, zmítá se mnou pocit na zvracení, jako, když to přeženu, s panáky na oslavě a začíná mi být dost nevolno, jako kdybych měla každou chvíli omdlít. Je to velmi nepříjemná kombinace.

Můj první výstup

A najednou jsem větší, jakoby nafouklá, a vznáším se pár desítek centimetrů nad svým vlastním tělem. Trvalo to sice jen několik málo vteřin, ale bylo to mocné, živé a nepopsatelně silné – jakoby tryskající. Jsem to já, ale naprosto jiná já, než jak se znám a běžně vnímám – je to naprosto stejný pohled na místnost, kterou dokonale znám, ale přesto se dívám absolutně jinak. Koukám a vnímám zcela neznámým způsobem, který je velmi intenzivní a silný – a přesto mi nic z toho není cizí. Ne, právě naopak! Tak přesně tohle byl můj první výstup.

Návrat do těla byl velmi silný

a ne tedy zrovna příjemně. Když pominu zimnici, která mnou otřásala ještě několik minut po návratu, bolelo mě celé tělo. Bolest fyzického těla bych přirovnala k několika hodinám v posilovně při dost náročném tréninku. Největší byla bolest v rukou, které byly několik desítek minut až ochablé. Ovšem tyto fyzické nepříjemnosti dosti překonával pocit, který jsem měla – mentálně/duševně/psychicky jsem se cítila silná a byla jsem v takovém pozměněném stavu vědomí. Prostě tak trochu mimo, ale v dobrém slova smyslu.

Toto bylo skutečně velmi silné. Někdo z vás bude prožívat podobné pocity a motání hlavy, žaludku, a následnou únavu fyzického těla. Jiní z vás budou prožívat láskyplný jemný výstup z hmotného těla a stejně tak příjemný návrat do hmoty. Každý jsme originál a nejde paušalizovat, jak má kdo vystoupit. Právě proto pořádáme přednášky na téma astrálního cestování, kde každému z vás pomáháme objevit právě jeho osobní styl astrálního opuštění těla. 

Zcela přirozeně pak nacházíte cestu k astrálnímu výstupu v online kurzu astrální cestování.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Tvá cesta k úspěšnému 
- materiálnímu životu
- harmonickým vztahům
- hlubokým duchovním prožitkům

Vstup do Astrální akademie

Astrální cestování

Poznej život nezávislý na hmotném těle

Chci astrálně cestovat