Problémy při astrálním cestování

Během mimotělního cestování opouštíme naše hmotné tělo a s tím, hmotný svět, jak jej známe. Ať už budeme vystupovat naším astrálním tělem (duší), či našim Vědomím (duchem), ocitáme se v nové realitě. Je proto dobré vědět, jak se v případě nepříjemných situací zachovat. Moc se toho přihodit nemůže, jelikož mimotělní zkušenosti jsou bezpečné a zcela přirozené, ale do začátku je vhodné připravit se na tyto dvě nejpravděpodobnější situace, se kterými se však za celou svou éru astrálního cestovatele nemusíte vůbec potkat:

1) Nelze se zcela usadit v hmotném těle

- přivolej domácí zvíře, například psa, který se k tobě přijde pomazlit a tím tě ukotví v hmotném těle
- napij se sklenice studené vody, neboť silně stahuje astrální tělo do hmotného
- před cestováním si dej nádobu s vodou k místu, kde astrálně cestuješ - následně se stačí nádoby pouze dotknout 

2) Přítomnost nepříjemného stavu či bytosti

V té chvíli si uvědom, že právě ty jsi vysoká bytost a ty máš vše pod kontrolou.
Máš hmotné tělo, astrální tělo i mentální tělo a tedy jsi Vládcem své Síly, proto jsi silnější a nevítané bytosti dáš jasně povelem najevo, aby okamžitě opustila tvůj prostor.
Pokud to nepůjde jinak, uzavřeš se v ochranném obalu. Nejlépe okolo sebe vizualizuj světelnou kouli, která tě obepíná metr a více od tebe, načež pomysli na návrat do hmotného těla.
Obecně nekontaktuj bytosti, dokud se plně neseznámíš s astrálními sférami. 
Nepřijímej žádné dary ani služby, fyzické dary si stejně s sebou neodneseš. Tvořit zvládneš i ty sám, nepotřebuješ k tomu bytosti.
 

Tip: Veškeré zde uvedené postupy je vhodné nejprve zažít nanečisto, ač skrze meditaci, mentální cestování, nebo vědomé snění.  Například si pouze v meditaci svou vizualizací vytvoř podobný svět a zachovej se podle svého mínění. Až poté vstupuj připraven do jiných světů.

 

Astrální cestování přináší zcela nové obzory poznání a vnímání reality. Jakmile astrálně vystoupíš, poznáš na vlastní prožitek svou nesmrtelnost.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Tvá cesta k úspěšnému 
- materiálnímu životu
- harmonickým vztahům
- hlubokým duchovním prožitkům

Vstup do Astrální akademie

Astrální cestování

Poznej život nezávislý na hmotném těle

Chci astrálně cestovat