Workshop: Celodenní astrální cestování 2022

Poznejte jaký je svět nad hmotou. Mimotělní cestování vám otevře nejen oči, ale celé vědomí. Prožijete sami na sobě, kde se nacházíte a kdo jste ve svém nitru. Budete se doslova pohybovat svou duší a poznáte nezávislost na hmotě.  

uzávěrka přihlášek 25.3. 2022 23:59

Od té chvíle budete ve sféře za hmotou i ve hmotě samotné Tvořit zcela vědomě. Již nikdy nebudete mít strach z odchodu ze světa, protože vy již víte...   Vy jste Tvůrce světa. Tvořte svůj svět. Při celodenních workshopech věnovaných astrálnímu cestování zažíváme úžasné probuzení do světa nad hmotou!  

Prožijete

  1. Přednáška o astrálním cestování v pražském Kaiserštejnském paláci
    Navodíme příjemnou a přátelskou atmosféru, která je pro nás velmi důležitá. Zjistíme, jak se dá v astrálních sférách Tvořit a zodpovíme veškeré vaše dotazy.


  2. Ovládneme hmotu skrze sílu naší mysli
    aneb základy telekineze, které jsou nutné pro uvědomění si vlastní moci, sebedůvěry a sebevědomí.

  3. Prostřednictvím mysli ovládneme fyzické tělo,
    aby bylo zcela klidné a poslouchalo nás - nikoli my jeho. Ve chvíli, kdy chceme astrálně vystoupit a při tom se chceme podrbat na nose, nemůžeme očekávat velký úspěch :)

  4. Pauza na oběd
    musíme nabrat dostatek mentální síly na zbylá cvičení, a proto je velmi nutná dvouhodinová pauza, během níž si zajdete do města, na oběd, projít se... Žít běžný život. Prostory budou bezpečně uzamčeny a setkáme se opět všichni na odpoledním mimotělním cestování.

  5. Nacítění astrálního a mentálního těla v běžném stavu mysli 
    Jak působí naše astrální a mentální tělo ve fyzickém světě? Co všechno dokážeme a jak na sebe vzájemně působíme? Nyní budete zcela jasně a reálně cítit energii ostatních lidí, a hlavně své astrální a mentální tělo. Již to nebude teorie, ale realita.

  6. Rozklíčujeme pojem životní síla 
    Každý z nás má unikátní prožitek své životní síly, toho, co nás pohání a dává smysl životu. Toto je váš klíč k astrálnímu vystoupení. Každý z vás nacítí a identifikuje svou životní sílu, která mu následně pomůže při astrálním cestování.

  7. Metoda Remote View
    Pro získání schopnosti sledování objektů neomezeně v prostoru.

  8. Krátká přestávka
    na svačinu a chvilkový oddych před mimotělním cestováním.

  9. Mentální cestování
    mnoho lidí cestuje pomocí svého vědomí / ducha a nazývá to astrálním cestováním. Proto se nutně musíme naučit mentálně cestovat, a tak na vlastní kůži zažít rozdíl mezi mentálním a astrálním cestováním.

  10. Astrální cestování
    vyvrcholení celodenní cesty. Již jsme zvládli veškeré kroky, které nezbytně potřebujeme znát, abychom se dokázali odpoutat od našeho fyzického těla. Jsme si zcela jisti, že každý se dokáže lehce nadnést nad fyzické tělo (od 5 do 10 centimetrů), byť bude stále spojen se svým fyzickým tělem. Budete již znát ten pocit, který v sobě musíte vyvolat, když chcete astrálně vystoupit. Zda se již odvážíte zcela opustit tělo přímo na místě, nebo až v pohodlí a soukromí vašeho domova, je zcela na vás. My vás naučíme, jak na to, a ukážeme vám pocity, které jsou pro astrální cestování klíčové.



  11. Obrovský zdroj vnitřní síly
    Při závěrečné meditaci objevíte svůj obrovský zdroj vnitřní síly. Naučíme se, jak se na něj v těžkých životních chvílích napojit a nalézt sami v sobě tu největší moudrost a oporu. Kdo jiný by nám měl být životní rádcem, když ne my sami?

"Ako to tak silnelo, spomenul som si na Tvoje slová, Sidris ,  “jdi ven! ”  “Já chci jít ven!!!” Zrazu, ako keby cez hrudník, som sa jemne a elegantne vytiahol nad telo, ale až za posteľ na jej koniec, kde som ostal levitovať asi pol metra nad zemou."
Marián Ferenčík, účastník workshopu astrální cestování 2018, 
článek: Den po workshopu jsem vystoupil

Kdy, kde, kolik? :)

Mimotělně cestovat spolu budeme v Praze, sobotu 7.5. 2022,

  • od 10 do 23 hodin,
  • v exkluzivních prostorech Kaiserštejnského paláce: Malostranské náměstí 23/37, Praha 1

Jak se k nám dostanete?

  • Metrem Trasa A = stanice Malostranská - přestup na tramvajové linky 12, 20 a 22, výstup na zastávce Malostranské náměstí (1 zastávka),
  • nebo Trasa B = stanice Anděl - přestup na tramvajové linky 12, 20 a 22, výstup na zastávce Malostranské náměstí (5 zastávek)

Cena tohoto workshopu je velmi příjemných 2490 Kč
(za soukromé astrální cestování jste u nás platili 10 000 Kč).

Počet míst na workshopu je omezen na 80 účastníků.

Nutné

Máme pro vás cvičení, která jsou jednoduchá a dokážete je zvládnout i během několika dní. Přesto nám jsou největšími pomocníky při astrálním cestování.

1) Získejte schopnost základního ovládnutí vlastní mysli
- po zakoupení workshopu vám do emailu zašleme audiomeditaci "Pozorování vlastní mysli"

2) a ovládněte jednu myšlenku
- po zakoupení workshopu vám do emailu zašleme audiomeditaci "Ovládnutí jedné myšlenky"

Vhodné

  • alespoň 1 týden před workshopem (lépe 1 měsíc) vynechat konzumaci masa a alkoholu
  • alespoň tři dny před workshopem vynechat pití kávy a podpůrných doplňků těla.
  • A pokud se chcete velmi dobře připravit, pak doporučujeme audiomeditaci "Nacítění astrálního těla", kterou lze zakoupit zde .

S sebou

  • Karimatku (nebo tlustší deku na ležení)
  • Spacák (nebo teplou přikrývku na zachumlání)
  • Polštářek (pod hlavu)
  • Bavlněný šátek (není nutný, ale vhodný)
  • Pohodlnou obuv
  • Spíše volný oděv
  • Dostatečné množství vody
  • Svačinku, oběd
  • Bankovku v co nejlepším stavu, která nám bude sloužit pro nácvik telekineze
  • S sebou číslo dokladu o zaplacení, který slouží jako vstupenka.

 

Fascinující příběh Martina, ihned první den po workshopu.

Příběh astrální cestovatelky Moniky

Těšíme se na společně strávený den, během něhož opět poodhalíme oponu hmotného světa - ovládneme jak fyzické tělo, tak naši duši (astrální tělo) i ducha (mentální tělo), a tím se nadneseme nad hmotu samotnou. Jednou provždy změníme své vnímání světa kolem nás i  sama sebe.

Poslední přihlášky přijímáme 2 dny před datem workshopu, ale pozor, počet míst je omezen 80 účastníky

Účast na workshopu je podmíněna odpovídajícím zdravotním stavem.  Vzhledem k tomu, že astrální cestování může být mentálně náročné, není workshop určen mladším osmnácti let, těhotným, dále lidem se závažnější duševní chorobou, nemocí kardiovaskulární, epilepsií, užívající psychofarmarkum, či silné antidepresivum, psychiatrickými diagnózami, apod. Vezměte si s sebou své léky, při astma svůj inhalátor. Celý den od 10 do 23 hodin vás provedeme v bezpečí, radosti a pohodě.

A nyní, si workshop astrálního cestování nádherně užijme!

Těšíme se :)

Astrální cestovatelé Sidris, SiTerí, Akaratura, Azgariel a Vivianna.

Po zakoupení vám přijde e-mail s doplňujícími informacemi
(prosím zkontrolujte si složku hromadné pošty či spamu, až poté případně piště přímo na email muj@laskyplnysvet.cz - děkujeme).

Již jsme společně prožili 20x:

ROK 2019

26. října, Brno
7. září, Praha,
8. června, Hradec Králové,
27. dubna, Brno,
20. dubna, Praha,
6. dubna, Liberec,
23. února, Valašské Meziříčí,
16. února, České Budějovice,
2. února, Praha,
19. ledna, Brno.  

ROK 2018

15. prosince Ostrava,
8. prosince, Praha,
27. října v Plzni,
20. října v Brně,
22. září v Liberci,
18. srpna v Praze,
9. června v Brně,
5. května v Praze.  

ROK 2017:

14. května v Brně  

ROK 2016:
15. - 17. dubna v Janově nad Nisou 

JÁ… Kdo jsem?

Jdu v životě správnou cestou? Následuji svůj osud? Co všechno můžu změnit a jak velkou sílu mám? Ovlivňuji já okolí, nebo okolí ovlivňuje mě? Co je po smrti? Většinu života provází otázky a nejistoty. Pokud se týkají nás – naší osoby, jsou o to více znepokojující a hodit je jen tak za hlavu, je velice obtížné až nemožné. Tyto otázky k nám většinou přichází, když nejsme se životem spokojeni, když si myslíme, že je vůči nám osud nespravedlivý, když procházíme těžkým obdobím. Něco v nás zoufale touží po odpovědi.

Kdo z nás se sám sebe někdy neptal: „Proč JÁ?? Proč zrovna já?“ Neznalost a nevědění jsou ubíjející. Pojďme tedy společnými silami rozhrnout těžkou oponu naši mysli a začněme se seznamovat se svým JÁ a tím pochopit naši osudovou cestu. Objevme v sobě sílu, zvyšme si sebevědomí, přestaňme se bát smrti, zjistěme, kdo vlastně jsme a to vše hravou a příjemnou formou.

Workshop astrálního cestování je velkým pomocníkem na této cestě sebepoznání. Abychom mohli být se sebou spokojení a poznali se v nejčistší podobě, musíme mít v harmonii celé tělo – jak to fyzické, tak to „nehmatatelné“ (mysl, duch, duše, astrální tělo…). Získáme tak reálný důkaz, že astrální síla proudí v každém z nás. Ucítíme své astrální tělo, zbavíme se strachu ze smrti. Jak silné budete mít astrální cestování? PS: Budeme mít s sebou byliny z amazonských, brazilských a afrických pralesů, jenž podporují mimotělní cestování - bude-li zájem na později.

Šárka: Jak jsem astrálně vycestovala po workshopu!

Jaká je úspěšnost?

Zažijete mentální cestování (duchem)

což je schopnost, jenž dokážeme s 99 lidmi ze 100 ovládnout, pakliže zvládli výše uvedený návod na Ovládnutí vlastní mysli.

A následně budeme astrálně cestovat

a prožívat mohutné zážitky, které nelze předem nacvičit. Jednoduše průběh je zcela odlišný od všeho co známe. Hmotné tělo uklidníme skrze techniky pro mysl. Budete v bezpečí postupovat stále dále do hlubších stavů uvolnění, až po krátkodobé vycestování a opětovné navrácení zpět do těla. Celou dobu máte vše pod kontrolou.

Astrálně jsme vystupovali na workshopu v Brně!

Všichni dokážeme vnímat naše astrální tělo, dokonce jej uvolnit lehce nad tělo. K úplnému vystoupení však záleží na vaší předešlé praxi s myslí a naší vzájemné důvěře. Podle zkušeností tak víme, že ze 100 lidí u nás 15 ihned vystoupí, díky dokonalému návodu, prožitků a jedinečným zkušenostem z workshopu pak další 20 do týdne, 20 do měsíce, 30 do půl roku, 5 do roka.

Tedy polovina do měsíce a další do půl roka!  Zbytek 6 do dvou let a zbytek 4 zájemců neudrží každodenní půlhodinové cvičení, avšak získá zcela nové poznání životní cesty. Získáváme doslova zcela ponoření do Univerza, doslova jiné probuzení a prozření do života.

"Důkaz jsem si dal. Když jsem se vracel, koukl jsem v koupelně na skříňku se zrcadlem z vrchu a přesně vprostřed vedl elektrický kabel k osvětlení. No a když jsem si vzal židli a koukl tam, tak tam byl." MartinDalší člověk s námi vycestoval na Workshopu Astrální Cestování

Mnoho zajímavých životních příběhů o prohlubování zkušeností z astrálního cestování můžeme nalézt v komentářích hned pod nejoblíbenějším článkem Astrální cestování v praxi.

Co o workshopu říkají účastníci?

"Ahoj Sidrisi a Terezko, tak šest dnů po workshopu se vám už hlásím, že jsem dnes v noci astrálně vycestovala ! Mám z toho velikou radost ! :-D :-D :-D "
Šárka Staňková, účastnice kurzu, ročník 2016
"Zdravim pratele, tak uz jsem asi take zasvedceny 😀 cca 20 min letani od zeme az do stratosfery v ohromnych rychlostech i s pocitem pretizeni. Problem absolutne zadny, jen jsem se nad Josefovem srazil s nejakou stribrnou kouli. Otocil jsem se a ona letela velkou rychlosti dal,  tak jsem to neresil. Ted se tady smeju jako blbecek 😄 Zatim letam prevazne v poloseru, jen na chvilku cisci obrysy. Jeste jeden poznatek, choval jsem se jako ulicnik, jako kdyby mi bylo 15 i stejny pocit, plny energie, zrychleny. Fyzicke telo slyselo letadla red bull teamu a ja se za nimi hned vydal, doletel jsem je. Byla pecka je v te formaci pozorovat, vydel jsem piloty se sluchatky, proste vse. No a taky me napadlo mu zahybat s vejskovkou, proste klukovina 😄 Tak snad nebudou zitra volat technika, ze jim vybroval knipl. 😄   Dukaz jsem si dal. Kdyz jsem se vracel, koukl jsem v koupelne na skrinku se zrcadlem zvrchu a presne v prostred vedl el kabel k osvetleni. No a kdyz jsem si vzal zidli a koukl tam, tak tam byl 😉 Pri vytěleni jsem pouzil misto snazeni se o otoceni, skok ci jinou techniku, techniku fantazie, proste jsem si predstavil, ze jsem mimo telo a ve vterine jsem ve spirale stoupal ke hvezdam. Zrychlene jsem si nacitil ast. telo metodou co jsme se ucili a pak jsem si za pomoci oci navodil toceni   hlavy a pocit, ze stoupam. Ne nad telo, ale nahoru do nebe. Ale jste predtim jsem se snazil obelstit mozek predstavou, ze sedim a ne lezlim. No kdyz uz jsem nevedel jestli lezim, nebo sedim, tak jsem odstartoval. Navlodil jsem si POCIT. Na zkousku jsem se vratil, probudil, zahybal rukama nohama, otevrel oci, zase je zavrel a ve vterine by zase u stropu. Pak jsem sel na pivo, uz tedy ve hmotnem svete. 😁 Vsem preji uspech! PS: Jestli to byla jen fantazie, tak tedy opravdu husta .😉"
Martin Soukup, účastník kurzu, ročník 2018
"S další proměnou mi pomohl váš kurz astrálního cestování, který byl naprosto skvělý! Možná se mi i podařilo vycestovat, ale i přes všechno co jsem cítila si tím nejsem jistá. Zabral na mě fialový vír, který v momentě, kdy se dotkl mého těla, způsobil to, že jsem byla najednou neskutečně lehká, ocitla jsem se v naprosté tmě, která byla taková měkká a příjemná a zjistila jsem, že v ní dokážu udělat krok, cítila jsem neskutečnou euforii. Snažila jsem se přesvědčit, zda se mi to opravdu povedlo, ale v tu chvíli jsem si vzpomněla na své tělo a najednou jsem ho znovu začala vnímat a vidět postranní světlo od lampičky. Takže pokud se mi to opravdu povedlo, můj výlet trval opravdu jen pár vteřin. (Mimochodem, když jste řekli, že je možné, že se ocitneme v naprosté tmě, měla jsem strach a říkala si, že tam určitě nechci :) ale to co jsem zažila nebyla vůbec strašidelná tma, naopak jsem se v ní cítila moc dobře). Od té doby to každý den zkouším, většinou když jsem v klidu odpoledne a pak ještě večer než jdu spát. Zatím se mi povedlo jen rozhýbat své astrální tělo v okolí mého těla a mít úplně volné ruce, ale úplně ven z těla jsem se ještě nedostala. Také trénuji telekinezi a s bankovkou to opravdu funguje skvěle. Takže moc děkuji za tak úžasný den s vámi." Jana Sýkorová, účastnice kurzu 2019
"Přátelé včera jsem se zúčastnil workshopu astrálního cestování v Brně s Jindřichem a Terezkou a jsem nadšený, šťastný a ohromený, a to nejen tím, co všechno jsem se tam dozvěděl, mohl si vyzkoušet a naučit se, ale především jejich velice milým přístupem, jsou ÚŽASNÍ, ZLATÍ, no nedá se to slovy popsat. Přeji všem lidem dobré vůle mít tu čest se s nimi OSOBNĚ SETKAT. Terezko, Jindřichu DĚKUJI, děkuji ŽE JSTE"
Petr Valenta, účastník kurzu, ročník 2017
"Celá meditácia bola pre mňa veľmi silná, veľmi som cítil silný pocit, ako sa pohybujem niekedy dole, inokedy hore. Bolo to najsilnejšie ako som kedy zažil. V miestnosti bola tma, ale mohol som astralne vidieť perfektne, lepšie ako cez deň. ... Ako som mohol bojovať so svetlom, ktoré mi otváralo oči, keď žiadne svetlo tam nebolo! :-D Chcem vám poďakovať za veľa užitočných informácií, ktoré som sa od vás naučil."
Marek Moravec, účastník kurzu, ročník 2016
 
"První seminář nás hodně posunul a jsme za něj moc vděční."
Tomáš a Šárka Čechovi, účastníci kurzu, ročník 2017
"Můj první astrální zážitek v reálném čase. Po raní meditaci jsem ulehla na záda a snažila se na cítit astrální tělo rušila mě bolest v zádech tak jsem se překulila na bok.Začala jsem relaxovat a soustředit se na pohyby astrálních rukou a nohou.Najednou jsem zjistila že už to přišlo a hladce hýbu končetinami tak jsem začala pomalu přidávat celé tělo,začala jsem se různě převracet a vrtět. Chtěla jsem vstát a podívat se na své ležící tělo.Vstát se mi podařilo, nebylo to snadné vrávorala jsem a stoupla si z velkou námahou jako bych se chtěla odlepit od obří žvýkačky.když jsem se ustálila a myslela si že stojím před lůžkem u svého těla, otevřela jsem své astrální oči.Uviděla jsem na okamžik svůj pokoj.Byl to jenom malý okamžik hodilo mě to rychle zpátky,ale stálo to zato je to úžasný pocit, vím že jsem stála mimo své tělo v reálném čase!" Eva Staňková, účastnice kurzu, ročník 2018
 "Moc se mi líbilo zenové cvičení s hrníčkem na workshopu - posílilo to tak dvojnásobně mou vůli a víru, v její sílu a vše ostatní samozřejmě také :) " Jára Kadlec, účastník kurzu, ročník 2017
"Navíc jsem zjistila, že synchronicita funguje tak rychle jako nikdy předtím (dříve jsem do toho vkládala mnoho energie a výsledky trvaly dlouho), to co potřebuji a chci, mi do života přichází během 14dnů a menší události během pár hodin (dříve to byly měsíce). Netuším, jestli pro takové urychlení stačilo jen to, že se mi na kurzu astrálního cestování podařilo vystoupit do mé vlastní sféry (od té doby se dokážu uvolnit max těsně nad své tělo), ale věci jsou nyní tak v pohybu, že věřím, že se něco muselo stát (ve mě?) aby to tak bylo.”
Jana Dostálová, účastnice kurzu, ročník 2016
"Vcera jsem zkousel astralne vystoupit podle toho, jak jsi mi to popsal. Dokazal jsem se uvolnit asi behem 10ti minut. Uvolnene casti tela jsem opravdu mel nacitene jinak nez ty neuvolnene. Predstavil jsem si fialovy kruh. Jak se roztacel, citil jsem vice a vice sily, ktera mnou prochazi. Predstavil jsem si, jak me kruh pritahuje a citil jsem velmi silne, jak me neco tahne nahoru. Opravdu velmi silne. Zaroven jsem ale citil, jak me to silne drzi v tele. Jako bych se mel roztrhnout. Zkousel jsem si i sednout a zjistil jsem, ze vlastne fyzicke telo moc neovladam a pokud nerozpustim ten stav “hypnozy”, tak jim ani nepohnu. Jsem spravne a ted jiz jen rozhodnout se opravdu vystoupit."
Jiří Holub, účastník kurzu, ročník 2019 a účastník kurzu Astrální akademie
"Workshop byl bezva, hezky jsem si to užil. :) "
Vráťa Štěpánek, účastník kurzu, ročník 2017
"Hezký večer přátelé, dnes jsem zažil nové zkušenosti.... Při uvolňování se mi často objevují různé imaginace. Jenže při tomto stavu mám tendenci se spojovat se svým tělem, přičemž mi buší srdce a víčka se mi snaží mrkat. Jako by se oči snažily vidět ty představy. Ale to mi zaručuje, že jedu na fyzické tělo. Začal jsem se soustředit na pocity. Uvolňuji se a zároveň se probouzí nové zkušenosti. Točí se svět kolem mě. A mé tělo začíná být volné. Soustředím se jen na proud a prázdnotu. Začínám si to užívat a určitě brzy dojde k opuštění. Každopádně tahle cesta a tento život který se rozběhl od sobotního workshopu stojí za to. Přichází stavy po kterých jsem toužil. Moc si užívám klidnou mysl. Včera jsem masíroval přítelkyni a užíval jsem si to každou vterinou. Zaposlouchal jsem se do hudby na klavír ludovica einaudiho a nechal vše plynout. Je to k nezaplacení toto žití. Ráno jsem se místo plánované práce pustil do své vášně. Přiznávám nechtělo se mi. Věc kterou bych chtěl dělat celé dny a i na dovolené přemýšlím jak co vytvořím jsem dnes neměl chuť dělat. Ale když jsem se do toho pustil během 10 minut jsem byl “napojen”. Dnes to bylo jiné než obvykle."
Honza Vávra, účastník workshopu astrální cestování, ročník 2019
"Uvolnil jsem celé tělo, šel podle návodu, začaly se mi napínat astrální nohy, samy od sebe se začaly zvedat a cítil jsem brnění po celém těle, nejvíc na rukách a nohách. Byl jsem už jenom kousíček! Pak jsem cítil silnou energii v dlaních, ty se mi svíraly a na obličeji taky, na obou tvářích a pískání se intenzivnělo a mysl pročistila :) Ještě nikdy jsem se nedostal takhle daleko, teď když to píšu si připadám lehoučkej a citlivej a vnímavej. Nebál jsem se, i jsem si to říkal, opravdu jsem měl už pocit, že vystoupím."
Tobiáš Tichý, účastník workshopu astrální cestování, ročník 2018
"Už jsem cítila jako by se mi z obličeje slupovala maska, šlo to od nosu. No a byla jsem venku. Pak jsem ten den ještě několikrát vylezla a zkoušela jsem se podívat kde kdo co dělá. Jenže já věděla, kde kdo je a že pracuje, takže to pro mě nebyl dostatečný důkaz, tohle si vymyslím sama. Napadlo mě se podívat na hodiny a hned se vrátit a opravdu ty hodiny ukazovaly čas přesně na minutu :) Pak si taky pamatuji, že se stačilo jen otočit a byla jsem jinde. A pak že jsem si pokládala různé otázky a najednou jsem věděla všechno, věděla jsem, že ty odpovědi jsou správné, zvláštní pocit :) "
Petra Říhová, astrální cestovatelka a účastnice workshopu astrální cestování, ročník 2017
"Hlásím úspěch. Ležím v posteli, snažím se trochu dospat noc, jelikož jsem se probudil v takový ten moment, kdy se cítím stále ještě unaven a nepoužitelný a potřebuji krátce dospat. Nějak se neuvolňuji, jen se myšlenkově soustředím, že toho zrovna využiji na pokus o AC. Nakonec lehce usínám, ale v určitý moment cítím velmi uvolňující pocit, začnu být vědomý, na mysl mi přijde - "tenhle stav už znám, už jsem ho zažil", s lehkostí mírného vánku se povznesu z těla a ihned neovladatelně bleskově stoupám stropem, střechou až do velkých výšin a koukám na velmi vzdálené baráčky jako když koukáte do google maps, následně mě to v tý výšce začně vanout někam pryč, skokově hned na to kolem sebe vidím větev stromu - "už tedy nejsem v té výšce?" a snažím se to pochopit, vnímat scenérii, ale celý se vytratí a já se ocitám zpět v těle. Bylo to velmi krátky, možná jen zlomek několika sekund, nedokázal jsem to ovládat. Nedokázal jsem plnohodnotně vidět prostor kolem sebe - vidění jako přes nějakou síťku/plentu. A přišlo mi to až příliš rychlý (anebo rozmazaný), na to abych dokázal určit, zda se jedná skutečně reálně o můj domov a okolí mého domu. Vidím z výšiny nějaký domky, než to dokážu zhodnotit, zda je to okolí mého domu, už mě to vane jinam. Neschopnost racionálně myslet, problém určit časové trvání, vnímání spíš pocitově než zrakově, asi i velmi rychlý průběh. Zprvu mi to přišlo na 5-15s, hloubkově zpětně přemýšlím, že trvání bylo jen mžitku sekudny. Po probrání cítím svěžest a mírnou eufórii. Mám radost a chci vám napsat. I když tomu nálepku AC nedáte a já sám nevím jak to identifikovat, přesto je to pro mě příjemně nezvyklé, jsem za to rád a budu dál pokračovat."
Martin Mašek, účastník workshopu astrální cestování, ročník 2019
 "Také jsem měla zajímavou zkušenost při meditaci (ještě před astrálním cestováním). Snažila jsem se při večerní meditaci soustředit pouze na svůj dech a uvědomovat si kdo jsem, kde jsem...cítila jsem jak se naplňuji energií, tvořím si okolo sebe ochranný obal...a najednou jsem nebyla jen tělo s ochranným obalem, ale vše včetně ochranného obalu jsem byla já, jedno velké vědomí, které obklopuje tělo, které mám na starost a díky kterému se na tomto světě projevuji, mohu tvořit a žít. Připadalo mi, že v podstatě stojím nad svým tělem, které (když to zjednoduším) ovládám jako loutku. Byla jsem takový nádherný pestrobarevný celek :) Po této konkrétní zkušenosti jsem nabrala opravdu mnoho energie a při kurzu astrálního cestování se mi jen potvrdilo, že ten můj popis opravdu sedí."
Jana Burešová, účastnice workshopu astrální cestování, ročník 2017
"Zkoušel jsem i mentální cestování, a to konkrétně toto. Přišel jsem večer ze cvičení domů, manželka byla ve vaně, děti spaly a v kuchyni byl položený vysavač. Tak jsem si říkal, co se tu stalo ? No a napadlo mě mentální cestování. Tak jsem se postavil doprostřed kuchyně, rychle se uvolnil a představil si, že se rozprostírám po celé kuchyni a v duchu jsem se zeptal: "Co se tu stalo ?". A najednou mi v mysli začal jet film, že moje manželka vysává podlahu. Tak jsem se opět zeptal v duchu, proč vysává a najednou se ten film v mysli začal přetáčet dozadu (do minulosti), zastavil se a ukázal se mi film, že shodila tělem skleničku. Pak jsem toho nechal a jak manželka vystoupila z vany, tak jsem se ji ptal, co se stalo a ona, mi řekla, že musela povysávat střepy, že shodila jednu sklenici 🙂 Tak jsem z toho byl úplně nadšený 🙂 Sice místo kde ji shodila bylo o metr jinde než se mi ukázalo v tom filmu v mysli, ale jinak vše sedělo 🙂 Pak jsem si říkal, vždyť je hodně pravděpodobné, že se v kuchyni sklenice rozbíjejí, tak jsem si to mohl vše sám nějak vymyslet, ale pak mi došlo, že to klidně mohlo být jedno z mých 3 dětí, mohli vysypat nějaké věci, nemuselo se nic rozbít, pekli buchtu, tak mohli hodně nadrobit apod., tak pak jsem si říkal, že jsem fakt mentálně cestoval 🙂"
Petr Šmíd, účastník workshopu astrální cestování, ročník 2019
"Byla jsem naprosto nadšená...už od příchodu byli všichni přátelští a vstřícní..někdy se v novém prostředí a kolektivu uzavírám, ale tady jsem se cítila skvěle a sama sebou od začátku až do konce, dokonce i poté..Sidris má takové nadšení, že ho na mě hned přenesl, a již mě neopustilo..Bylo to úžasné, ta energie.. díky Terce nebyl problém, že jsem o astrálním cestování ani tolik nevěděla, protože mi nádherně pomohla."
Petra Bláhová, účastnice workshopu astrální cestování, ročník 2017
"Ahoj, zkoušela jsem hned jak jsem přijela domů a pak ráno v 6 když jsem vstávala do práce a nic,ale určitě to nevzdám. Musím absolutně vychválit AYenergy, celý den jsem byla svěží a spánkový deficit vůbec nepocítila. Mojí klientce, která byla taky pěkně unavená,tak hned zázračné tobolky zabraly, objednám si další."
Markéta Říhová, účastnice workshopu astrální cestování, ročník 2019
"Jednotlivé astrální části těla se mi zvedají, hýbou, ale celé tělo nezvednu. Přitom když jsem jednou meditovala, tak mě dokonce tělo vyzvalo, ať to zkusím. Od semináře to zkouším každý den."
Míša Dušková, účastníce workshopu astrální cestování, ročník 2019
"Díky za krásný sobotní den. Přesto že se mi nepovedlo večer přímo vystoupit z těla byl pro mě tento den úžasný a nyní přesně vím jak pokračovat. Potkala jsem krásné  lidičky, poznala nové možnosti a vím že se mi začnou rozšiřovat mé obzory."
Eva Krejčová, účastice workshopu astrální cestování, ročník 2019
"Probuzení vládnoucích sil bylo překvapivé,cože to v nás dřímá...plné smíchu (Sidris umí být nakažlivý a Terka no comment! :-) Ještě při usínání jsem vibrovala :-)"
Lucie Jandová, účastnice workshopu astrální cestování, ročník 2019
"Mě se osobně vystoupit ještě nepodařilo. Nicméně během soboty se něco stalo. Funguji nějak jinak. Ohledně vycestováni už zvládám lépe uvolňování a přišly chvíle kdy se zatočila hlava a taky pocit užívání si toho momentu dokonce prostor okolo mě jako by se natáhl spolu se mnou. Nohy jsem měl mnoho metru dlouhé stejně jako ruce. Ještě když jdu po ulici častěji cítím astrální tělo. Hýbu rukama s pocitem ze astrální dohání tu fyzickou. I při včerejší prohlídce voskových figurin jsem se zastavil u golema a nacitil jsem tu sílu a velikost z něj. Líbí se mi že mám chuť to zkoušet znova a znova. Ještě k tomu bodu že je něco jinak. Cítím jak mám na prostředí a lidi nějaký větší vliv. Když se dotýkam budov. Slyším zvuky vidím útržky a cítím teplotu. Nebo jen pocit. Nevadí mi to a líbí se mi to. A v minulosti jsem se bal když budu mít na někoho vliv budu ho ovládat a to se mi příčilo. Teď už si to nemyslím. Jen na tohle všechno nejsem plně připraven. Včera když jsem seděl v cukrárně tak mi cukrářka řekla že jsem úžasně pozitivní a že to ze mě úplně září. Což bylo úžasný, takové potvrzení něco se děje. Jen po chvilce přišla nervozita a jak jsem nad tím začal přemýšlet odpadlo to. Ale když si to uvědomím rychleji se zpět nahodím. A brzo přijde moment kdy mě to neshodí, ale podpoří. Tohle jen vím a cítím.”
Honza Ševčík, účastník workshopu astrální cestování, ročník 2018
"Ahoj Terezko a Side! Ještě jednou vám moc děkuji za úžasný den plný opravdu inspirativních a praktických cvičení k posílení schopnosti astralního cestování :).. Jste velmi milí, příjemní a empatičtí lektoři - neúnavně vysvětlující vše náročným tazatelům. Skvěle se doplňujete. Chováte se naprosto přirozeně a vše jsem vám věřil :). Emoce, které srší ze Sida jsou autentické a odzbrojující (dnes jsem si něco v mysli říkal úplně jak on;) a na "zážitek klidu" od Terezky se stála fronta, kterou pak musel Sid zrušit ;). Cítil jsem z vás po celou dobu vzájemnou lásku, respekt jeden k druhému a podporu, kterou jeden druhému poskytujete.  Seminář jste vedli velmi profesionálně, se zaměřením na praktická cvičení koncentrace mysli i navnímání astrálního prostoru a těla. Upřímně jsem si odnesl praktické "návody", které jsem si jistý, že mě posunou a podaří se mi cestovat tam kam chci :) ne kam mě to táhne.. Bylo mi opravdu ctí s vámi strávit - pro mě a mé tělo poměrně náročný den :) Jste fakt borci a těším se na další setkání! Není třeba vám nic říkat - vy moc dobře víte, že jste na správné cestě, o čemž svědčil i velký počet účastníků vaše kurzu! Gratuluji - přitáhnout pozornost tolika lidí je skvělý výsledek! Jen vy víte kolik energie a VŮLE ;) a  je nutno koncentrovat a kolik "zkušeností" nabýt aby se vše tak krásně manifestovalo ve hmotě.. S respektem a úctou"
Luk Hruška, účastník workshopu astrální cestování, ročník 2019
"Ono to nacítění jde rychleji, trochu mi to připomíná jakoby nafouknutí těla, kdy ten okolní cca 10 cm prostor kolem je propojen s pokožkou a tělem něčím jako takovým mírným mravenčením, „něco“ tam prostě je, nedokážu přesně říct jak to cítím. Pak také se mi podařilo více procítit i ten větší prostor. Ten jsem velice dobře a silně cítil na workshopu, tady doma se mi ze začátku nedařilo tak silně to opět procítit, ale díky zkušenosti z workshopu jsem se postupně dokázal dostat na podobnou úroveň a opravdu jsem si užíval nacítění tohoto prostoru. Je to jemně, ale „skutečně“ cítit. A dokonce jsem pak pociťoval jakoby „Mě“ to nějak tlačilo do strany, k otočení. Napadlo mě pak proč pouze do jedné strany – doleva, tak jsem zkusil zda-li to nejde i vpravo, a ano zareagovalo „to“ a cítil jsem jakoby to „astrální“ nacítění, ten prostor kolem mě se chce natáčet dle mého uvážení, i do druhé strany a pak dle mých pokynů – úžasné, zvláštní."
Petr Havlíček, účastník workshopu astrální cestování, ročník 2016
"Byla to skvělé, bylo tolik energie! Místo abych byla unavená, jsem byla nabytá čím dál více! Do toho meditace a práce s energiemi, což jsem se chtěla vždy naučit. Předávání si a přijímání energií... bylo to úžasné, slovy nepopsatelné.. působení energie na sebevědomí.. Nevěřila bych, že to udělá tolik! Jsem teď mnohem sebevědomější a otevřenější. A jsem za to moc ráda :)  Byl to něco úžasného, slovy nepopsatelného.. změnil a stále ještě mi mění život.. jsem moc vděčná, že jsem se ho mohla zúčastnit. Byl naplněn láskou, nadšením, sdílením, podporou, přijetím, smíchem a poznáváním něčeho nového.. nastartoval novou etapu mého života.. pomohl mi získat více sebedůvěry a podpory v tom být více sama sebou.. Dal mi přijetí a lásku.. a vše co jsem potřebovala k tomu se konečně rozhoupat a začít. Přestat oddalovat a čekat, ale činit. Zároveň přijímat a více uvědomění si, že si mohu vybrat, zda se chci rozčilovat a strachovat či radovat a milovat..."
Ilona Pavlíková, účastnice workshopu astrální cestování, ročník 2016
"Ahoj prvý krát som VEDOME astrálne cestoval. A to ze sna do astrálního cestování. Ležel jsem v posteli tam kde spím normálne a počul som rozhovor že už aj suseda astrálne cestovali. Tak mňa to naštvalo že aj ja CHCEM. Ihned se mi začala krútiť hlava, stratila vedomie a cestovala v tom pozitívnom hneve. Hlava v bezvedomi a vyšiel som s tela. To už nebol sen, dokale som sa prebehol po izbe, viděl som svoje telo a po piatich sekundách mňa to stáhlo do tela. Potom nazpět do toho sna. Bolo to úžasné! Z odstupom času sa mi zdá, že moje podvedome mi pripravil tento sen aby som vystúpil s tela. Pripravil mi takú psychickú atmosféru ktorá má donútila a pozitívne naladila aby som vystúpil. Ten výstup bol behom sekundy točenie hlavy bezvedomia a zrazu sa moje telo vznieslo nad moje fyzické. Hneď ako som vystúpil začal som sa pohybovať ako had po vzduchu doslova som sa plazil vznášal vzduchom. Rozbehol som sa po izbe a keď som chcel prejst cez stenu tak ma to hodilo do snového tela kde som pokračoval v sne ďalej v ktorom mňa budil brat. Ked som bol mimo tela tak som si pripadal ako keby som bol nejaká tekutina bolo to velmi zaujimave. "
Martin Mašek, účastník workshopu astrální cestování, ročník 2017
"Dobře cítím astrální tělo, které jakoby se vlní a pohupuje. Denně opakuji pro vykulení."
Adéla Beranová, astrální cestovatelka a účastnice workshopu astrální cestování, ročník 2016
"Keby ste sa ma tam spýtali, čo som zažil, tak asi poviem, že nič mimoriadne. Postupne sa mi však uležalo všetko v hlave a po dvoch dňoch mám pocit, že som pravdepodobne astrálne vystúpil z tela. Posúďte sami. Celá meditácia bola pre mňa veľmi silná, veľmi ma škubalo v hlave a cítil som silný pocit, ako sa pohybujem niekedy dole,inokedy hore. Bolo to najsilnejšie ako som kedy zažil. Najviac na mňa pôsobil padajúci kruh, alebo odpočítavanie. Napriek tomu som to nepociťoval, že cestujem. Avšak stalo sa niečo, čo som najskôr nepovažoval, za nič dôležité. Mal som pocit, že sa mi otvárajú oči a ja zrazu vidím strop a svetlá. Periferne aj celú miestnosť. Strop sa mi zdal, že vidím blízko a Sidrisov hlas počujem, akoby z iného uhla. Nerozumel som tomu, prečo sa mi odrazu otvárajú oči. Stále som s tým bojoval a snažil sa ich zavrieť. Nechcel som pokaziť svoj pokus o astrálne cestovanie. Vždy, ako som privieral oči, tak sa mi akosi samé začali otvárať a ja som videl strop a miestnosť. Dlho som si myslel, že to bola moja chyba. Až zrazu včera mi niečo docvaklo. No počkaj. Veď v tej miestnosti bola tma, ako som mohol vidieť perfektne, lepšie ako cez deň. Ako som mohol bojovať so svetlom, ktoré mi otváralo oči, keď žiadne svetlo tam nebolo! Navyše, pri vracaní sa do tela, ma dosť silno boleli ruky a vrch tela. Tomu som tiež nerozumel a nevedol som si to vysvetliť. Pri ceste domov mi bolo na vracanie, čo sa mi predtým tiež nikdy nestalo. Navyše som mal pocit, že celá 2 hodinová meditácia trvala tak 30 minút, pričom doma sa mi zdá 40 minút ako celá večnosť!! Keď si to všetko zrátam, tak mám pocit, že to muselo byť viac, ako len meditácia."
Marek Janda, účastník workshopu astrální cestování, ročník 2016
"Zdravím všechny cestovatele. Musím říct, že chvíle od workshopu jsou úžasné. Sice se mi ještě zcela nedaří vystoupit, ale i tak si to užívám. Musím se přiznat, že trénuji i vícekrát než 1x denně. Včera třeba 3x, ale taky jsem poznala, že je to docela můj strop - bolí mě záda, ruce, sotva jsem pak chodila a když jsem jedla, jakobych se znova musela učit kousat. Jako bych se musela znovu učit použít tělo. Zkoušeli jsme se vytělesnit další den po workshopu 3 v místnosti (já, mamka a teta). Teta mě prý hodně vnímala, že moje astrální tělo jí podává ruku (řekli jsme si, že si pomůžeme a kdyby se to některé z nás povedlo, zkusíme se vytáhnout), já si toho jsem vědoma ale pouze mentálně, cítila jsem jen kmitání celého těla a ne že bych byla mimo tělo úplně. Ale daří se mi čím dál víc - nejdřív na workshopu jsem cítila ty otočené ruce, pak točení v hlavě. O den později jsme měla vibrace jen v hlavě, pak v celém těle. Dneska mi trvalo asi půl hodinky, než jsem byla schopna se pořádně koukat (nikdy dřív se mi to nestalo) a při uvolňování těla jsem cítila jako bych byla jen malinká smějící se hlavička nebo něco kulatého, zbytek těla jsem necítila. Takže velmi zajímavé. I když tělo je zřejmě hodně unavené, hrozně mě to baví. Takže nevzdávat se a všichni máme nakročeno."
Ludmila Lišková, účastnice workshopu astrální cestování, ročník 2019
"Workshop i mimo samotného astrální cestování, lektoři i ostatní účastníci mi dodali spoustu energie. Během následujících dnů jsem přehodnotila své životní priority, odstranila "zbytečnosti" a s přehledem složila dvě zkoušky na vysoké škole. Terka a Jindřich jsou úžasní průvodci do nového života."
Aneta Tomanová, účastnice workshopu astrální cestování, ročník 2018
"Dobrá zpráva! Dnes se mi po ránu podařilo si trošku zalítat i projít zdí."
Vráťa Vacek, účastník workshopu astrální cestování, ročník 2019
"Snažila jsem se  rozhýbat astrální tělo. Po delším soustředění jsem se uvolnila a náhle se ocitla ve tmavém šedivém prostoru. Po chvilce mě začalo tělo couvat prostorem jakoby mne chtěl vysát obří vysavač . Ocitla jsem se v nějaké místnosti kterou jsem si ani nestačila prohlédnout jak mě to rychle unášelo.Náhle se prostředí změnilo a ocitla jsem se venku, byla tma jako za svítání takové pološero.Zůstala jsem vyset v prostoru a rozhlížela jsem se, v dálce stál dům, letěla jsem ho prozkoumat zaujal mě veliký kamenný sud před domem chtěla jsem se podívat dovnitř.Vzpomněla jsem si že v astrálním světě můžu procházet hmotou tak jsem prostrčila hlavu skrz stěnu sudu( byl to opravdu zvláštní pocit) a začala se rozhlížet.Čekala jsem pavučiny a prach avšak k mému úžasu jsem uviděla stěny pomalované barevnými slony. Začala jsem je počítat  vtom jsem uslyšela krásný zpěv, vytáhla jsem hlavu a pídila se kdo to zpívá.Byl to chlapec asi sedmiletý. Nechtěla jsem ho potkat tak jsem zaletěla za dům a vtom mě to vtáhlo zpátky do těla."
Eva Bednářová, účastnice workshopu astrální cestování, ročník 2017
"Jednou se mi podařilo, že jsem své astrální tělo cítil jakoby asi metr mimo fyzické tělo a takový tlak jako by se chtělo odpojit a odletět ale stále ho k fyzickému tělu přitahovala jakoby žvýkačka (nevím jak to popsat), ale hodně mě to namotivovalo:) Manželka zase měla pocit jakoby se ji vlnily všechny orgány v těle :)"
Lukáš Žák, účastník workshopu astrální cestování, ročník 2017
"Po workshopu se mi doma rychle podařilo uvolnit a nacítit astrální tělo. U toho uvolňování mi hodně pomáhá poslech meditační hudby. Po asi 10 minutách mi odstartovalo poměrně silné točení, ale ne hlavy, ale celého těla. Jako bych ležela na velké plošině, která se se mnou roztáčí. Točení zrychlovalo. Trvalo to celkem dlouhou dobu. Pak jsem uprostřed hrudi ucítila menší tlak. Jako bych byla napojená na nějakou trubici co vede nahoru. Následoval silný pocit, že stoupám vzhůru. Srdce mi tlouklo jako o závod :D, páč je to stav z kterého jsem stejně pořád trochu poprděná. Cítila jsem, že už je to blízko, ale po chvilce mě to zase vrátilo zpět. Tak snad si to příště, už sama sobě dovolím :). Nicméně to bylo doposud to nejsilnější co se mi podařilo. A myslím, že na základě této zkušenosti mohu říct, že kdo má rád kávičku - vzdávat se jí nutně nemusí, protože jsem si jí dala. ;) krásný večer všem."
Martina Janečková, účastnice workshopu astrální cestování, ročník 2019
"Byli jsme nadšený a unešený. Jste skvělý, opravdoví, upřímní... Na nic si nehrajete a jste prostě lidi, na které se těší rádo :)"
Dáša Sedláková, účastnice workshopu astrální cestování, ročník 2019
"Něco mě vytahovalo ven za nohy, měla jsem je úplně těžké. Toto se mi událo rok po workshopu, kdy jsem pravidelně necvičila, jen občasně se pokusila, především jsem v Astrální akademii. Jak se mi to podařilo? Jednoho dne jsem přišla domů z fitness a byla jsem úplně unavená, po příjemných záležitostech s trenérkou, která mě zničila. Opět jsem šla poctivě meditovat, tentokrát v leže. Nacítíla jsem hodně astrální tělo, světlo, krásné, hezká meditace. Říkám si: „lucidně sním, lucidně sním“. Končím, jdu spát, lehnu si na bok, byla jsem ve zvláštním stavu. Sama od sebe se vznáším se (nesmím tlačit), zrychleně dýchám, špatně od žaludku, srdce bušilo, mžikaly mi oči, (pochopila jsem co se děje), ztěžkly mi nohy, zvětšuji se celá, nafukuji se, pocit jakobych se začala nadnášet nad postel a vystupuji, zvětšuji se. Jo jo, jdu do toho! Když vystoupím, chci být u přítele, a pak se navrátit domů za dětmi, když to začalo být hodně inztenzivní, tak jsem se bála že umřu, že se nevrátím do těla a vracím se. A tak již vím, jak přesně mám jít. Konečně to na sobě znám! Těším se, až vystoupím krátkodobě úplně! :) "
Vivianna, účastníce workshopu astrální cestování, ročník 2016 a Astrální akademie, ročník 2019
"První zážitek se mi stal ze středy na čtvrtek minulého týdne. Ráno jsem se sám od sebe vzbudil. Jakmile jsem zaznamenal, že jsem vzhůru, ačkoliv jsem ještě nezaslechl budík, tak jsem ihned vyskočil z postele s domněním, že stávám pozdě. Bylo však o hodinu dříve než jsem měl nařízený budík. Po chvíli jsem si uvědomil, že jsem zapomněl na to, se po probuzení chvíli nehýbat a tak jsem při dalším usínání myslel jen na to, abych se po zazvonění budíku ani nehnul. A bylo to tady. Zazvonil budík (mobil), já si sedl, abych se natáhl a vypl ho.. ale.. když v tom, něco zkrátka bylo špatně. V tu chvíli mi všechno přišlo v pořádku, vše tak živé, zcela normální, nic neobvyklého. Ale jak tak nad tím zpětně přemýšlím, dvě hlavní věci byly špatně: 1) ten budík vůbec nezvonil a 2) displej u mobilu nesvítil. Lekl jsem se, škubl sebou a v tom jsem se doopravdy probudil. Celé to bylo jako hodně živý sen. Předpokládám, že nějak takto by se také měla odehrát scénka s japamalou, kdy se na ní ve snu budu chtít podívat. Druhý zážitek mi nastal během mé rutinní ranní meditace. Klasicky, jako každé ráno jsem si šel po probuzení opláchnout obličej, poté jsem usedl do křesla vedle mé postele a začal 15ti minutovou meditaci, cca asi po 9ti minutách jsem začal velice intenzivně a hlavně spontánně naciťovat astrální tělo a to až do takové míry, že jsem měl tendenci se za sebe podepřít rukama abych nespadl (byl to pocit, jako by se mi nohy vznášely tak moc nahoru, až bych se převážil a spadl hlavou na zem.)"
Honza Vítek, účastník workshopu astrální cestování, ročník 2019 a Astrální akademie, ročník 2018

"Děkuji za vše. Cítím, že jste s Terí velkým přínosem pro litstvo. Odvedli ste super práci. Moc dík."
Jaroslav Dušek, účastník workshopu astrální cestování, ročník 2017

"Už vím, o čem jsi mluvil, jak je astrální cestování skutečné. Aniž bych o to usilovala, zdál se mi sen, že jsem byla na jednom místě 2x. Jedna hodně fyzická a druhá éterická. A jak tak na sebe koukám, tak té průhledné říkám: "můžu se tě dotknout?" Dostala jsem svolení. Tak jsem chytila sama sebe za ruce a to jsem tedy koukala. Ten dotyk byl tak fyzicky skutečný, že mě to probudilo a já jsem z toho pocitu žila celý týden.Prostě už vím, co jsi tím myslel, že je to skutečné."
Helena Macháčková, účastnice workshopu astrální cestování, ročník 2019

"Ahoj, musím ještě jednou poděkovat za skvěle strávený den, bylo to skvělé opravdu silný zážitek, skutečně jsme se s přitelem ve 3 ráno vzbudili a zkoušeli to znovu, musím řict že to bylo opět zajímavé."
Eliška Bártová, účastnice workshopu astrální cestování, ročník 2016

"Účastnila jsem se astrálního cestování v Praze. Celý den to byl skvěle strávený čas. Možná, že jsem měla pochybnosti, které mě pak nepustily večer dál. Cítila jsem ale extrémní pnutí směrem nahoru, což jsem při běžném tréninku doma nikdy nevnímala. Doslova mne něco tahalo nahoru. Ten pocit byl nový, silný, příjemný a lákavý... ale "hlava" mě držela dole - i pocitově jako fyzické tělo. Na chvíli jsem však měla pocit, že jsem "jinde". Tam ale nebylo nic... nic jak jsem si představovala, že by to mělo být. Vnímala jsem ale pohyb kolem sebe - byla jsem jakoby ve středu kruhu, ten se točil nade mnou a pode mnou..."
Aneta Tůmová, účastnice workshopu astrální cestování, ročník 2016

"Po dvou letech jsem vycestoval! V astrale mi to pripadalo normalne ziadne vzrusenie ako keby som tam bol stale ziadne emocie. Potom ma napadlo, že sa pozriem na moje telo bolo tam v posteli ,ale hneď po sekunde začala z neho vychádzať slabo modra aura behom sekundy presvietila moje mäso a kožu orgány až som videl iba svoju kostru ako s nej vyžaruje neskutočne silná modra sila. Astrálne cestujem asi mesiac, díky tomu,že nemam šancu zaspať kým neskončím meditáciu."
Martin Stejskal, účastník workshopu astrální cestování, ročník 2017

"Ja som sa niejak zmenila od vtedy co som vysla astralne som taka kludnejsia, najprv som sa toho bala ale uz to primam🙂 Dakujem este raz za najkrajsi vikend plneho poznania dufam ze sa cim skôr takto zase stretneme"
Tina, setkání Vládce Síly na zámku, účastnice workshopu astrální cestování, ročník 2018 a Astrální akademie, ročník 2019
 

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Tvá cesta k úspěšnému 
- materiálnímu životu
- harmonickým vztahům
- hlubokým duchovním prožitkům

Vstup do Astrální akademie

Astrální cestování

Poznej život nezávislý na hmotném těle

Chci astrálně cestovat