Může mě někdo vytáhnout do astrálního světa?

Dobrý den chtěla bych se zeptat na jednu věc ohledně astralního cestování: Může mě jiný astralní cestovatel vytáhnout do astrálního světa? Děkuji za odpověď s pozdravem Hanka

Krásný den Hani,

otázka zní jednoduše - dá se na ní odpověď jasné ANO, nebo NE... Ale v realitě to tak černobílé není. 

"NE"

Předně pro uklidnění celé veřejnosti zdůrazníme, že se nemůže stát situace, které se většina lidí obává. "Přijde ke mě nějaká děsivá bytost, vytáhne mě do astrálního světa a tam mě vyděsí k smrti. Ještě si k tomu může vzít mé tělo a já zůstanu v astrálu. Nebo dokonce se ke mě přivtělí a bude mě ovládat!"

Tak toto prosím NE! Takto to skutečně nefunguje a vy jste hrdí majitelé svého hmotného těla a máte na něj výhradní právo. Vesmírný zákon, který nelze porušit - leda byste to sami chtěli a to musíte mít ještě velmi rozsáhlé zkušenosti v ovládání mysli a astrálním cestování. 

ZKUŠENOSTI

A to astrálních cestovatelů na obou stranách břehu. Jak tebe v hmotném těle, tak astrálního cestovatele, který by tě vytahoval ven z těla. Pakliže člověk, který leží na posteli má již zkušenosti s astrální silou, uvolněním astrálního těla a se samotným astrálním cestováním... pak ano.. astrální cestovatel může DOPOMOCI k astrálnímu výstupu, ale pakliže s tím nebudeme souhlasit, tělo neopustíme. 

CHCI, CHCI A CHCI!

Jak často máme v mailu žádosti: "Prosím vycestujte za mnou a vytáhněte mě ven. Klidně zaplatím, kolik chcete."

Přátelé představte si, že napíšete email fitness trenérovi: "Prosím přijď za mnou, zapůsob na mě, ať dokáži hned zvednou 100kg nad hlavu." S astrálním cestováním je to naprosto stejné. Musíte si vytrénovat spousty nehmotných "svalů" a pak si můžeme vzájemně pomáhat. 

Astrální cestování si nemůžete koupit... vždy musíte vyvynout své úsilí, abyste si tuto schopnost vybudovali. My vám můžeme pomoci s návody a cestu urychlit - jít přímo a nebloudit. Ale z těla vás nevytáhneme. 

ZÁKLADNÍ INFROMACE

Vše, co potřebujete vědět do začátku jsme natočili do 2,5 hodinového videa. První kroky k astrálnímu cestování. Pakliže se o astrální cestování zajímáte, určitě stojí za pozornost. 

💎 Zdarma zde: PRVNÍ KROKY K ASTRÁLNÍMU CESTOVÁNÍ 💎 

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Tvá cesta k úspěšnému 
- materiálnímu životu
- harmonickým vztahům
- hlubokým duchovním prožitkům

Vstup do Astrální akademie

Astrální cestování

Poznej život nezávislý na hmotném těle

Chci astrálně cestovat