Astrální cestování a Reiki

"Nyní probouzím astrální síly v online kurzu Astrální Cestování  a hned napoprvé se mi povedlo hnout s bankovkou :-), přikládám i video z druhého pokusu.

Ale napadla mě jedna věc se silami, protože mám první stupeň Reiki a nevím, zda to nemůže nějak ovlivňovat a míchat se mi do toho. Popřípadě, jaký na to máte názor. Je pro mě Reiki v tomto směru astrálního cestování přínosem? Jaký je celkově váš? Díky!
Astrální cestovatel Karel Topecký :-)"

Sidris rodina

Zdravím, Karle, skvělé, jak se s bankovkou daří hned od prvních chvil :) Jen tak dál - ať se bankovka sroluje do ruličky a zcela se odkutálí z ruky. Během pár dnů však půjdeme ještě mnohem dále... :)  

Zkušenosti se silami již mám

Pakliže již znáte reiki, či máte podobné zkušenosti, tak to pro vás může být jedině výhoda - znáte a vnímáte Sílu, je to pro vás již běžné téma, a tak víte, co a jak vnímat a jak se sebou pracovat. Jste o stupínek dál než člověk, který ještě nemá žádné zkušenosti. Máte tedy výhodu, že znáte onen pocit již znáte z minulosti - naučil jste se vnímat. Přímo Sílu reiki bychom však při astrálním cestování neaktivovali, jelikož je již pevně nadefinovaná a má svůj účel. My potřebujeme jít mnohem dále...  

Zkušenosti se Silou získávám

Ve chvíli, kdy jste ještě "nepopsáni", tak máte výhodu, neboť vnímáte čistě sami sebe. Na kurzu astrální cestování dbáme na to, abyste probudili zcela intuitivně Sílu. A to zcela přirozeně, kdy se spolu seznámíme s čistou astrální Silou, která nemá ještě svou definici. Díky tomu můžete Sílu přebrat zcela pod sebe a udávat VY jasná pravidla. Získáváte původní Sílu, kterou velmi zesílíme. Není nic silnějšího, byť s jakýmkoliv názve, než-li čistá Síla.  

👉 více na Online Kurzu Astrální Cestování. Ano, opravdu budete astrálně cestovat 😉 👈

 

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Tvá cesta k úspěšnému 
- materiálnímu životu
- harmonickým vztahům
- hlubokým duchovním prožitkům

Vstup do Astrální akademie

Astrální cestování

Poznej život nezávislý na hmotném těle

Chci astrálně cestovat