Astrálním cestováním do černé díry

"Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli při astrálním cestování vadí/nevadí navštívit černou díru, respektive se do ní podívat, aby mi to nevcuclo navždy tělo, nebo tak."
Tomáš Navrátil

 
Sidris rodina

Tak toto je krásná synchronicita a proud Síly, jelikož do černé díry se před pár dny vydal náš astrální cestovatel a Vládce Síly (student Astrální akademie).  Prošel skrze černou díru a čekalo ho tam velké překvapení, které ovšem zde nechceme rozepisovat.

A víte proč?  Protože my preferujeme vlastní poznání, praxi… to nám totiž již nikdo nevezme. Proto i v Astrální akademii získáte hlavně a především praxi, kterou následně můžete sdílet s ostatními a porovnávat, co jste prožili.

Místo teoretického programování co bychom měli prožít, je naopak velmi cenné, když si řekneme že je to bezpečné, prožijeme to každý na sobě a pak... si o tom popovídáme a shodneme se.

Je proto velmi cenné:
a) “Prošel jsem černou dírou a bylo tam… Co jsi tam viděl ty?”
b) “Ano! Přesně to samé.”
A vést stále hlubší niterné rozhovory.

Proto cestuj za černou díru a pak se nám ozvi. Spojíme tě přímo s astrálními cestovateli, kteří mají stejné prožitky, a můžete se tak  vzájemně obohatit o detaily, které jsi právě ty postřehl, a dát tak dohromady ohromující celek a zjistit, k čemu je toto poznání prakticky užitečné a jak je můžeme využít zde ve Hmotě. :)

Těšíme se na tvou zprávu a přejeme krásné astrální poznávání.

 

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Tvá cesta k úspěšnému 
- materiálnímu životu
- harmonickým vztahům
- hlubokým duchovním prožitkům

Vstup do Astrální akademie

Astrální cestování

Poznej život nezávislý na hmotném těle

Chci astrálně cestovat