Mluvme o astrálním cestování veřejně

"Musím se vám s něčím svěřit. S pocitem naklopení světa a tlakem a zkreslenými smysly jsem se potýkal už jako malý kluk. Začalo se mi to dít samovolně, když jsem ležel ve tmě a v tichu, ten pocit mi od malička naháněl hrůzu, nevěděl jsem, co se to se mnou děje. Dokázal jsem si ho dokonce navodit kdykoli během dne, při otevřených očích vždy, když jsem se na něco trochu více soustředil, nahánělo mi to strach.

S postupem času jsem se to naučil eliminovat, a proto jsem byl velice zaskočen, když mi tento pocit vycestování naskočil po tolika letech při meditaci před dvěma dny. Ze strachu jsem meditaci předčasně ukončil. Po tom, co jsem zjistil, že jsem v pořádku, mi začaly docházet spojitosti a rozhodl jsem se, že to zkusím znova a půjdu přes ten pocit dále beze strachu, ale už se mi nepodařilo tohoto stavu dosáhnout.

Nejspíše proto, že ve mně kolovala spousta adrenalinu. Příště půjdu dále :) Myslíte, že jsem už od mala měl předpoklady k vycestování? Jak je možné, že v 5 letech se mi toto dělo, aniž bych měl jakékoli informace o nějakém astrálním cestování?  Velice děkuji za veškeré informace. Připadám si teď jak v jiném světě."

Milan Hájek

Ahoj Milane, dle tvého popisu se skutečně již od dětství jednalo o uvolňování astrálního těla. :-)

Je to pro každého přirozená schopnost a skutečně mnoho dětí každý den astrálně cestuje. Některým to přijde přirozené, a tak to neřeší, jiné to vyděsí, takže se schopnosti snaží usilovně zbavit. Je skutečně škoda, že v ČR je toto téma stále veřejností málo tolerované. Jak by byl svět krásný, kdyby každý věděl o existenci astrálního cestování a lucidních snů.

Nemuseli by to všichni praktikovat, ale pouze vědět o tom samotném faktu, že nejsme jen hmotné tělo a můžeme z něj dočasně vystoupit a následně se navrátit. Tak by nemuselo skončit mnoho lidí v péči lidí, kteří samovolně astrálně vystoupili a nevěděli, co se děje. Nedokázali to ani pojmenovat. A mnoho dětí by si ponechalo tuto schopnost zcela přirozeně až do dospělosti. Láskyplný svět si klade za cíl dělat tuto osvětu, a tím pomoci mnoha lidem.  

Jak by asi vypadal tvůj život, kdybys již jako dítě věděl, co se ti děje, a místo strachu by sis vše mohl naplno užít? :-) Nyní již víš, co se děje, a tak se vrhni do poznávání astrálního cestování. :)   

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Tvá cesta k úspěšnému 
- materiálnímu životu
- harmonickým vztahům
- hlubokým duchovním prožitkům

Vstup do Astrální akademie

Astrální cestování

Poznej život nezávislý na hmotném těle

Chci astrálně cestovat