Mohu zpět získat bývalého partnera / partnerku?

Milá Terezko, děkuji za připomenutí, že sami tvoříme svou vlastní realitu – teď a tady. Platí to i v případě "můj přítel mě miluje, (ži)je opět se mnou a jsme spolu šťastní"..? Děkuji a srdečně zdravím!
(reakce na článek o autosugesci :)
Markéta Dostálová, účastník Astrální akademie, ročník 2015

Terí Sidris

Krásný den, Markétko, 

to, že sami tvoříme svou vlastní realitu, platí pro celý život a všechny situace, které v něm prožíváme. :)

V partnerských vztazích je to malinko komplikovanější, jelikož se jedná o společnou realitu dvou osob, se kterými musí oba  dotyční souhlasit. Proto v takových případech doporučuji větu typu:

Žiji s mužem, který se ke  mně dokonale hodí. Jsme spřízněné duše. Společně tvoříme dokonalý svět.”

či podobné povídání, které bude přesně definovat to, co od svého muže snů očekáváte. Vím, že každý rozchod je velmi težký a nedokážeme si v tu chvíli představit být s jakýmkoli jiným protějškem, než právě s tím minulým. Je to díky společné realitě, kterou jsme vytvořili.

Dokonce na toto téma vyšel článek, který to krásně popisuje. Určitě pročtěte, bude to pro vás velmi nápomocné.

Je to složitá situace, která ovšem přináší možnost sebepoznání - a tím poznání toho, co skutečně niterně chceme od života.  Tím jsme poté schopni si k sobě přitáhnout i onoho dokonalého partnera, se kterým budeme v nádherné lásce po zbytek života. Proto nepřivolávejte konkrétně vašeho minulého partnera zpět do vaší reality.

Nadefinujte svého ideálního muže, ideální život - JEN podle vašich hodnot a přání. A muž, který tomu odpovídá, se k vám zaručeně dostane. Žijte svůj vlastní život, tvořte svou realitu a ono vše začne krásně fungovat. Sama to vím z vlastní zkušenosti. :)

V Astrální akademii mimo jiné řešíme zcela konkrétně, jak si přitáhnout do života “toho pravého / tu pravou”. Od sebepoznání až k nadefinování nové reality. Přeji krásné dny a užívejte si svůj život - právě teď, protože jindy než právě teď se život neodehrává. 

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Tvá cesta k úspěšnému 
- materiálnímu životu
- harmonickým vztahům
- hlubokým duchovním prožitkům

Vstup do Astrální akademie

Astrální cestování

Poznej život nezávislý na hmotném těle

Chci astrálně cestovat