Jak získat své ideální "já", utvořte si charismatické dvojče

"Sny jsou mocné. Slyšela jsem o jedné technice. O "dvojčeti". Ve snovém světě si vytvoříte "dvojče", to, čím chcete být. A pak ho požádáte, aby vás naučilo to, čím je. Jde o trénovaní sebe sama. Takhle se člověk prý může stát čímkoliv. Co mi o tom povíte, prosím? Dost mě to zajímá, protože sny jsou moje specialita :) Každou noc mám hrozně živé sny. Někdy si pamatuji i tři sny za noc, co se mi zdály."

Sny jsou doopravdy mocné a sdělují nám spousty potřebných informací, dávají nám možnost procitnout z automatického chování a zcela ovládnout náš život včetně toho snového pomocí lucidního snění. Je to skvělý trénink pro naše vědomí. Nicméně technika, kterou popisujete, je na provedení zbytečně komplikovaná a složitá. Osobně ji nemám vyzkoušenou, ale představa tvoření vlastního dvojčete v lucidním snu, které mě následně bude učit a já se v lucidním snu takovouto dobu udržím, je doopravdy trochu náročná. Pojďme ji trochu zjednodušit a zefektivnit a vznikne nám tak skvělý „autokoučink“. Celý postup, který popisujete ve své otázce, vložíme nikoli do snu, ale do meditace.

Charismatické dvojče

  1. Usedněte do pohodlné pozice, zavřete oči a chvilku se soustřeďte pouze na dech.
  2. Během dýchání si vizualizujte, jak s každým nádechem do vás vtéká bílá mohutná energie.
  3. Při výdechu tuto energii využijte tak, že budete kolem sebe tvořit svou vlastní sféru. Můžete ji vidět jako bílý či černý prostor. Něco jako vajíčko kolem vás, které s každým výdechem nafukujete energií, a tím od sebe odtlačujete veškeré okolní ruchy i myšlenky. V tu chvíli existujete pouze vy ve vlastní sféře a veškerá další realita je až za hranicí “vajíčka”.
  4. Do této vlastní sféry si přizvěte své ideální dvojče. Stojí naproti vám, nadefinujte přesně vaše ideální povahové vlastnosti, čeho v životě chcete docílit, kam chcete dojít a kým chcete být. Všechno toto přidělte vašemu dvojčeti a poté se ho ptejte a poslouchejte jeho rady.
  5. Otázky můžou například být: „Jak jsi se stal sebevědomým? Co bylo prvním krokem k tomu, aby ti začalo fungovat podnikání? Jak vypadá tvůj běžný den?“ Fantazii se meze nekladou.
  6. Odpovědi můžete slyšet, ale můžou k vám přicházet pomocí myšlenek či různých obrazů a scén z vašeho života.
  7. Až skončíte rozhovor, poděkujte vašemu dvojčeti a vizualizujte si, jak se proměňuje v bílou mlhovinu, prach, až zcela zmizí.

Jak se získanými informacemi naložíte, je již jen na vás.
Chce to pevnou vůli a jít si za svým.
Buďte Vládcem Síly (studentem Astrální akademie) a získáte mnohem mohutnější cestu.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Tvá cesta k úspěšnému 
- materiálnímu životu
- harmonickým vztahům
- hlubokým duchovním prožitkům

Vstup do Astrální akademie

Astrální cestování

Poznej život nezávislý na hmotném těle

Chci astrálně cestovat