Sidris rodina: Odvádění přivtělené bytosti

"Už tomu bude rok, čo som sa dozvedela, že mám pri sebe ducha. Najprv to bola moja zomrelá mamka, potom kamarátka, ktorá tragicky zahynula, potom som sa dozvedela, že je pri mne toho viac.

Pred dvoma týždňami mi jedna pani odviedla tú moju kamarátku do Svetla a tvrdila mi, že už v byte nič nemám. Ale, keď som sa vrátila od nej domov, tak tie zvuky v byte boli aj naďalej. Praskanie v televízore, chladničke, miktorvlnke, na parapete, na zárubni. A stále cítim v ušiach prievan, na oboch stranách. Pani sa mi už neozvala.

Pred 2 dňami som večer natáčala kocúrika na mobil a ked som na druhý deň pozerala video, tak som tam zbadala zvláštne prelety, nejaké svetielka. Včera som dokonca natočila na stene akúsi ruku. Keď mám kocúrika na rukách, stále sa otáča, vyskakuje zo zeme a niečo stále chytá. Tak viem, že nie som sama v byte a už som  z toho veľmi unavená.

Bývam sama v byte a tak je to pre mňa ešte ťažšie prežívať to bez povšimnutia. To, čo mám doma, so mnou chodí aj von. Keď som sa vracala domov od tej pani, čo mi odvádzala kamošku, tak som počula už v chodbe bytovky, že to narazilo do skla a vedela som, že pani nemala pravdu.

Chcem Vás veľmi pekne poprosiť,či by ste sa pozrel na môj prípad. "

Na Láskyplném světě máme velice jednoduché a účinné návody, které vám zcela jistě pomůžou ve vaší situaci.

Zde je návod, jak můžete sama bytostem pomoci. Jakmile jsou bytosti u vás doma, nemusíte nikam daleko svým duchem cestovat a celý proces je doopravdy snadnou a příjemnou záležitostí. 

Výše zmíněným návodem odvedete veškeré bytosti do světla. Bytosti, obzvláště pokud to jsou zemřelí lidé, vítají příval lásky, štěstí a pozitivní energie a zážitek je pro obě strany láskyplný.

Pakliže byste se sama na odvod bytostí necítila, můžeme vše provést na dálku společně. Když vy usednete do relaxace a my se tak budeme moci přes vás podívat na bytosti, se kterými máte potíže.

Ať zvolíte jakoukoli variantu, je důležité po delší dobu ovládat svou mysl. I když vám zcela vyčistíme byt o veškeré energie, které tam budou (je krásné, jak poté klienti nazývají své byty zcela "prázdnými" a občas je slyšet i ozvěna), avšak vy následně budete stále usilovně myslet na bytosti, tak k vám přijdou nové, kterým se u vás bude líbit (i přesto, že původní bytostní už budou ve vyšších sférách, daleko od jakékoli hmoty).

Proto postupujte podle velice prostého návodu, který vám zabere pět minutek denně a je k dispozici zde pod názvem Tři stupně k rozvoji vlastní mysli.

V nejbližší době budou tyto návody zpracovány jako audio meditace, které si budete moci stáhnout a každý večer poslouchat a nechat se provést hlubšími stavy vědomí. Tím, že se naučíte ovládat svou mysl získáte doopravdy vědomou životní cestu, která vám v mnohém pomůže.

Nejprve vyzkoušejte sama bytosti odvést, a kdyby se to nepovedlo, tak se nám ozvěte - kontakt zde.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Tvá cesta k úspěšnému 
- materiálnímu životu
- harmonickým vztahům
- hlubokým duchovním prožitkům

Vstup do Astrální akademie

Astrální cestování

Poznej život nezávislý na hmotném těle

Chci astrálně cestovat