Sidris rodina: Smysl života

Jedna z velmi častých otázek, která se objevuje v naší e-mailové schránce, se týká smyslu života. Někdy to jsou rozsáhlé dopisy, jindy, jako od Tomáše, velmi jednoduše napsáno:

Dobrý den, Občas navštívím Vaše webové stránky, a vždycky mě nadchnou, a tak bych rád věděl jaký je smysl života.

Není potřeba se ptát složitěji. Vždyť otázka je krásně jasná, jen odpověď nám může připadat složitá. Smyslu života se již lehce věnuje tento článek, kde zjistíte, jak žít svůj vlastní život.

Smysl života je v podstatě velmi jednoduchý - být šťastný a užít si tento hmotný svět, velmi niterně. Aby každý den a hlavní činnosti ve vašem životě ve vás probouzely až dětskou radost. Pro každého z nás to bude zcela jiný svět, ale máme v tu chvíli jedno společné - bezmeznou radost z našeho života.

Stačí tedy najít to, co vás činí v životě OPRAVDU, ale OPRAVDU šťastným - jen vás - nikoho jiného. A je zcela jedno, jestli to bude chovná stanice koček, podpora své ženy, popíjení čaje, výstavba velké továrny či založení neziskové organizace... je to zcela jedno... ale ve chvíli, kdy budete cítit příjemné mrazení po celém těle, jen při pomyšlení na tuto činnost, tak jste objevil svůj smysl tohoto momentálního života. Jde o cestu sebepoznání... návod v článku je první krok, takové to nejmenší, co pro to můžete udělat.

Pakliže byste se chtěli do hledání smyslu života a hlavně jeho ovládnutí řádně položit a nechat nás vám dělat průvodce na této cestě, tak můžeme nabídnout:

- jednorázové poznání skrze regresní terapii
- velmi intenzivní cestu v Astrální akademii.

Pokud chcete jít touto cestou sami, doporučuji začít výše uvedeným návodem a poté následovat k těmto cvičením, kde se naučíte ovládat svou mysl. Další kroky již budou pro vás zcela intuitivní a samozřejmé.

Žijeme svůj vlastní ideální život?

Jak poznám, že žiji svůj vlastní život? Máme pro vás návod.

V každodenním rutinním koloběhu si zapomínáme zastavit a objektivně zhodnotit naši životní situaci. Možná se postupem let nenápadně dostáváme někam, kde se nám nelíbí. V našem životě dochází k nenápadným malým změnám, které nám v daný okamžik přijdou zanedbatelné, ale s časem se hromadí a už si nemusíme uvědomovat jejich celkový dopad na náš život.

Jak zjistíte, že žijete svůj vlastní život?

Zastavte se a začněte se pozorovat. Darujte si jeden týden, kdy doslova analyzujete svůj život. Zjednodušeně řečeno, vlastní život žijeme v okamžiku, kdy jsme šťastní. Pokud jsme šťastní a spokojení, tak v daný okamžik žijeme svůj nejlepší možný život. Je úplně jedno, zda pracujeme jako zaměstnanec nebo vlastníme nadnárodní korporaci, zda jsme svobodní nebo ve vztahu, zda doma máme kočku nebo psa. Každý z nás je jiný a má svůj nejlepší možný život, který se odlišuje podle emocí.

Když nejste šťastní, jaký život v daný okamžik žijete? Čí život vlastně žijete - svého zaměstnavatele, stresu, kouření, strachu? Ať je to cokoli nebo kdokoli, jste v daný okamžik ovládáni a nemáte svůj život pevně v rukou. Změňte to! Začněte žít svůj nejlepší možný život!

Pojďme v následujícím týdnu sledovat naše pocity.

Klidně se zastavte každou hodinu až dvě (můžete si nastavit opakující se budík v telefonu) a položte si následující otázky: "Jsem momentálně spokojený?" Pokud ano, pokračujte ve své činnosti. Pokud odpovíte negativně, pokračujte v analýze: "Proč nejsem spokojený? Je to jen momentální situace, často se opakující stav v tu samou chvíli nebo dlouhodobě přetrvávající pocit? Co mohu udělat pro to, abych se teď cítil lépe?"

Mějte při sobě pro tento týden sešit a pište si poznámky, které vám pomohou lépe se zorientovat v celé situaci.

Celé zhodnocení situace vám zabere od pěti sekund do maximálně pěti minut.

Po sedmi dnech si udělejte jednu hodinu času jen pro sebe a podívejte se na své zápisky. Je tam nějaká opakující se situace, ve které jste často nespokojení? Ano? Potom ji změňte. Pokud chcete žít svůj život, musíte s ní něco udělat.

Někdy stačí změnit jen maličkost a jindy to bude vyžadovat větší odvahu.

Například nejste spokojení se svým bytem: Pomůže vám, když vymalujete jinou barvou? Možná by to chtělo jiný nábytek? Více květin? Co si najmout pani na úklid? Rozčilují vás sousedé? Jak se můžeme udobřit? Opravdu! Jak? Nikdo jiný to za vás neudělá. Opravdu se chcete odstěhovat a mít vlastní dům? Udělejte to!

Už víte, co a jak změnit? GRATULUJI VÁM! Jděte do toho!

Máte už své řešení situace, ale nevíte, jak ho dosáhnout? Nebo ani nevidíte východisko?

Chybí vám peníze, odvaha, čas? Máte příliš závazků? Máme pro vás nádherné řešení které vám předáme jako na dlani v Astrální akademii.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Tvá cesta k úspěšnému 
- materiálnímu životu
- harmonickým vztahům
- hlubokým duchovním prožitkům

Vstup do Astrální akademie

Astrální cestování

Poznej život nezávislý na hmotném těle

Chci astrálně cestovat